Meer winst op jouw eigen manier.

Onze missie is om marketingkennis toegankelijk te maken voor iedere organisatie. Groot of klein. Op deze manier maken we oprechte en transparante marketing de nieuwe standaard.

Voor ondernemers met potentie, die verschil willen maken, willen groeien en het nu écht serieus willen gaan aanpakken. Voor meer leads, klanten en omzet. Niet per se om meer geld te verdienen, maar vooral om echte impact te maken en jouw visie tot uiting te brengen. We stellen mensen in staat te opereren vanuit een staat van overvloed en vrijheid.

Het was oktober 2021. Opeens kreeg ik (Max) een berichtje van Jelle…

Jelle en ik kennen elkaar al van de basisschool. Zeker al 10 jaar geleden. Nadat ik destijds verhuisd was en we daarmee het contact waren verloren was dat contact er ineens weer, dat netwerken op de basisschool zat er dus al vanaf jongs af aan in. ;)

We kwamen erachter dat we in de afgelopen jaren relatief dezelfde paden hadden bewandeld. Allebei gestopt met studie en voor onszelf begonnen.

We ondervonden beiden (net als vele anderen) dat er veel gebakken lucht verkocht wordt online.. En daarnaast worstelden wij ook met onze marketing. Of beter gezegd: we hadden er een haat-liefde verhouding mee.

We zagen dat het wantrouwen van mensen tegenover bedrijven en organisaties steeds groter werd. En terecht want wij marketeers hebben in de afgelopen jaren een beroerde reputatie opgebouwd rondom ons vakgebied.

We waren klaar met de misleidende marketing, de €997 cursussen, de 'high end trajecten', de gehypte trucjes, de 'goeroe's', 'online experts' en 'coaches'.

Van misleidende aftellers die als ze op 0 staan gewoon weer opnieuw beginnen, nep kortingen om je het gevoel te geven dat je een héle goede deal scoort tot andere manipulatieve verleidingstechnieken.

Allemaal om op korte termijn klanten maximaal uit te kunnen melken. Terwijl de ‘gemiddelde consument’ zijn of haar ‘bullshitradar’ door de jaren heen steeds beter heeft ontwikkeld.

Mensen willen zich net als jij op hun gemak kunnen voelen. Ze willen connectie en een stuk erkenning voelen.

Dus hoe bouw je vertrouwen en verbinding op met je doelgroep, zonder al die trucjes?

Vanuit die pijn en uit een gemeenschappelijk gevoel dat het ook anders kon kwam vrijwel direct een nieuwe samenwerking tot stand. 

En zo is HappyDigital ontstaan.

Wij zijn van de nieuwe generatie en doen het daarom ook compleet anders. Een van onze grootste drijfveren is om relevante, waardevolle kennis en begeleiding met een betaalbare prijs (marktconform) voor meer ondernemers beschikbaar te maken. Zodat ongeacht waar je staat in jouw ondernemersreis je ook gebruik kunt maken van de juiste kennis en tools om jouw bedrijf te laten groeien.

Goede mensen, goed werk.

Ontwerp en strategie
voor merken met een doel

Wij geloven niet in standaard oplossingen of vaste teams. Al sinds de oprichting van HappyDigital werken wij remote; tijd- en plaats onafhankelijk. Deze manier van werken zien we als een tool die ons de mogelijkheid geeft om ons leven precies zo in te richten op een manier die bij ons past.

Leer door te doen

Onze cultuur is groei. Wij laten onze klanten groeien en dit doen we door onze mensen te laten groeien.

Disrupt the status quo

Wij houden van dingen anders doen. Dit idee blijft het uitgangspunt voor alles wat we doen.

Maak échte impact

We geloven in waarde gedreven marketing en leveren eerst waarde voordat we dat vragen.

100% klanttevredenheid

We werken alleen samen als we er zeker van zijn dat we samen tot resultaat kunnen komen.

Missie

Meer winst op jouw eigen manier.

Onze missie is om jou meer winst te laten behalen op jouw eigen manier door middel van websites en marketing. Niet alleen om meer vrijheid te krijgen, maar ook om met jouw diensten of producten jouw visie en missie tot uiting te brengen.

Visie

Zakelijk winnen. Zonder privé te verliezen.

We zijn een beweging waarin ontwikkeling, groei en toekomst centraal staat. Mensen rust en duidelijkheid kunnen geven. In hun leven en werk. Een gemeenschappelijke visie creëren in de deeleconomie. Die ervoor zorgt dat we de wereld van morgen voor iedereen een stukje beter kunnen maken. Een community van like-minded mensen waar het creëren van een betere toekomst centraal staat. Voor zowel persoonlijk als collectief.