Over ons

Wij zijn een webdesign bureau uit Noord-Holland met een passie voor websites. We zijn klein maar hebben grote plannen en zitten vol toffe ideeen.  

Wij zijn Happydigital,

een creatief bureau dat net even anders is dan de rest. We zijn opgegroeid in de nieuwe digitale wereld en internet zit ons in het DNA. Als echté webninja's helpen wij organisaties groeien in de nieuwe digitale wereld. We geloven niet in dure bedrijfspanden, maar werken vanuit de cloud en hechtten veel waarde aan een persoonlijke aanpak en een transparante werkwijze. Met veel enthousiasme en kennis van het vak denken we graag met je mee over jouw digitale vraagstuk.

Wij houden van snelle, duidelijke communicatie en zijn flexibel ingesteld. Meer over onze kernwaarden vind je hier.

Onze mascotte!

Workreal

Een ander soort creatief bureau.

HappyDigital is niet begonnen als de meeste bedrijven. Er was nog geen missie, geen businessplan, slechts een paar jongeren in hun woonkamer die mooie dingen wilden maken. We zijn dit bedrijf niet begonnen om geld te verdienen, maar omdat we het leuk vonden om samen mooie dingen te maken en mooie verhalen te vertellen. Van daaruit groeide het, van een aangepaste Wordpress-site voor de buurvrouw tot het bouwen van de website voor een van de snelst groeiende startups van Nederland. We doen wat we het allerliefst doen, waar we van houden: webdesign werk in bureau-stijl en we zetten dit voort in deze nieuwe iteratie. Gebouwd door vrienden, voor vrienden.

Zes redenen om met ons samen te werken

Waar we het voor doen

Bedrijven zien bloeien, dat is waardoor wij elke dag vol enthousiasme opstaan. Bij elk project gaan we er dan ook helemaal voor.

01

Vakkundig

Websites bouwen is echt ons ding. Met veel plezier werken we al jaren met Webflow en kennen we het CMS inmiddels binnenste buiten.

02

Flexibel

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We werken 's avonds graag nog een uurtje door en maken ook geen probleem van weekend-werk.

03

Creatief & Innoverend

Als echte design fanaten houden we onze industrie goed in de gaten. We werken graag met de laatste technieken en omarmen verandering met open armen.

04

Betaalbaar

Een maatwerk website hoeft niet veel te kosten. Maatwerk projecten beginnen bij ons al vanaf €3000,-

05

Pragmatisch

Resultaten behalen, daar gaat het uiteindelijk om. We zetten onze kennis in om goedwerkende websites te ontwikkelen die converteren.

06

Je bent in goede handen