wij zijn happydigital

een klein maar ambitieus webdesignbureau uit Amsterdam

Wij zijn op een missie om zowel kleine als grote ondernemingen vooruit te helpen in de digitale wereld d.m.v. spraakmakend webdesign. Webdesign dat aanzet tot actie, resultaten genereert en hét verschil maakt. Opgezet vanuit een soepele, transparante samenwerking tussen twee gedreven ondernemingen.

In een notendop: samen naar de best mogelijke uitkomst.

Als oprichter van HappyDigital help ik ambitieuze MKB’ers om online te groeien. Hiervoor werk ik vaak samen met gespecialiseerde freelancers vanuit verschillende vakgebieden. Dit is voor mij de kracht achter HappyDigital; een team van specialisten die elk doen waar ze goed in zijn.

MIjn kracht? Kennis omzetten in concrete resultaten. Met jaren ervaring in webdesign en digital marketing weet ik precies welke ingrediënten er nodig zijn om een succesvolle website te ontwikkelen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus.

05
Projecten afgerond
2018
Anno
5
/ 5 Sterren
100
Procent happiness
Net dat beetje extrA

The happydigital Way

Bedrijven zien bloeien, dat is waardoor wij elke dag vol enthousaiasme opstaan. Bij elk project gaan we er dan ook helemaal voor. We stellen scherpe vragen, denken proactief mee en werken graag in de late uurtjes nog even door.

een webdesign bureau zonder pretenties

Trefzekere communicatie

Betrokkenheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. We hebben daarom ook een volledige transparante werkwijze. We vertellen graag waarom we iets doen en beantwoorden vragen zo uitgebreidt mogelijk. Een manier van werken waar we trots op zijn!

unieke vormgeving

Websites die wél werken

Alle websites die wij ontwikkelen zijn uniek en interactief. Een website die opvalt en de aandacht kan vasthouden. Geen kant-en-klare Wordpress template, maar een op maat gemaakte website die jullie onderneming de professionaliteit geeft die het verdient.