WooCommerce Webshop laten maken

Je wilt met je WooCommerce webshop zoveel mogelijk sales realiseren. Naast het ontwerp, zijn de vindbaarheid en het gebruiksgemak hierbij van groot belang.

Tot 70% betere user experience

Beter vindbaar in Google

Resultaatgerichte webshop

Gebruikersvriendelijk beheer

Een sterke WooCommerce webshop: waarom is dat belangrijk?

Wanneer je een webshop hebt wil je zoveel mogelijk verkopen realiseren. Je realiseert de verkopen o.a. door bezoekers naar je website te sturen. Dit kan door middel van online advertentie kanalen als: Google, facebook, Instagram, E-mail marketing en dergelijke.

Adverteren is echter kostbaar. Dat zal elke webshop eigenaar of marketingmanager beamen. Dus voordat je dure euro’s in een AdWords- of Facebookcampagne steekt, wil je misschien eerst onderzoeken of je niet meer uit je webshop kan halen door de shop beter te laten renderen. Uiteindelijk gaat het erom hoeveel van je bezoekers converteren in een aankoop of andere actie die je wenst.

Marketing vs. Branding

Een sterke webshop is onderdeel van jouw branding. Marketing is als iemand mee uitvragen op een date. Branding is de reden waarom ze JA zeggen.

Waarom de quickscan?

  • Gratis analyse ter waarde van €200,-
  • Gratis intakegesprek waarbij we jouw wensen bespreken
  • Maatwerk design afgestemd op jouw bedrijfsstrategie

Op basis van webshop review doen wij een voorstel om jouw webshop te optimaliseren. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De webshop review is gratis en geheel vrijblijvend.

Klaar voor krankzinnig veel nieuwe droomklanten uit je website in 2023?

Creëer een succesvolle website

Welke kansen laat je nog liggen?

Ruim 100+ websites gereviewed

Concrete verbetertips

Wat vertellen klanten over HappyDigital

Onze klanten aan het woord

Hier worden we nou happy van als we een baaldag hebben. Dat werkt heerlijk therapeutisch. Maar voor jou is het natuurlijk ook handig: dan hoor je het ’s van een ander.

Johan
Transformeer mij

No-nonsense, praktisch en hoge kwaliteit.

"rofessioneel, no-nonsense praktisch programma. Het motiveert om er mee aan de slag te gaan. Sweet spot oefening is super waardevol. Wie op zoek is naar een simpele, doch effectieve blauwdruk voor het vormgeven van een klantenwervende website... moet hier wezen! :D"

Jerram Visbach
Brighter Legends

Alle handvatten die ik nodig heb om mijn funnel te verbeteren

"Ik maak mijn landingspagina's op basis van het framework. Absoluut heel waardevol geweest. Ik dacht bij mezelf: "Ik moet iets met mijn landingspagina's, maar ik weet niet hoe of wat. Het framework gaf mij alles wat ik nodig had om alles simpel neer te zetten als marketing fundament. Het is een kraakhelder product."

Onno de Haas
EAaaS

Vrees niet, deze mannen snappen écht waar ze het over hebben! Zeer de moeite waard om te bekijken!

"Lees je weer een verkoopverhaal en denk je, weer zo'n bullshitverhaal zoals er zoveel rondgaan: vrees niet, deze mannen snappen écht waar ze t over hebben! Zeer de moeite waard om te bekijken!"

Goed om te weten.

Vraag & antwoord

Wil jij meer weten over de mogelijkheden en kosten voor het laten maken van een webshop? Neem vrijblijvend contact op met HappyDigital.

Wat zijn de kosten van een webshop?
Wat zijn de kosten voor de doorontwikkeling van de webshop?
Hoe lang duurt het ongeveer voordat mijn webshop online kan?
Hoe weet ik dat ik mijn investering terug zal verdienen?
Tijd voor een scherpe blik van een specialist

Online winnen van je concurrenten?

Steeds meer bedrijven snappen het belang van online. Helaas zorgt dit ervoor dat de bedrijven die hier niet goed genoeg in meegaan veel omzet mislopen (of gaan lopen).

Op een gegeven moment heb je je eigen website al zo vaak gezien dat je zelf de verbeteringen niet meer ziet. Daarnaast snappen we dat jij je als ondernemer of manager liever met andere zaken bezig houdt en dit soort taken liever over laat aan de professionals.

5 uit 5 op basis van 60+ reviews

Een stappenplan voor meer resultaat met jouw website

Ons e-book is tijdelijk gratis beschikbaar! Wil je nu direct aan de slag om vele malen meer leads, klanten en omzet uit je website bezoekers te halen?