Hello! Wij zijn HappyDigital

Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe talenten! Stuur een sollicitatie en laat ons weten waarom je bij ons wilt werken.

Webflow designer

Beeldkunstenaars opgelet; Met HappyDigital zijn we hard aan het groeien. Daarom zijn we op zoek naar een jonge ambitieuze Webflow designer.

Join HappyDigital
HappyDigital is een jong en deskundig marketing & webdesign bureau. Wij helpen bedrijven hun online aanwezigheid te verbeteren en dat doen we eigenlijk totaal niet op de "bureau" manier, maar juist gebaseerd op een persoonlijke connectie en veel contact met de klant om zo echt een "samenwerking" neer te zetten in plaats van een "wij werken voor..." situatie. Als je werkt bij HappyDigital krijg je veel verantwoordelijkheid.

We werken voor heel uiteenlopende klanten en daarbij horen verschillende projecten. Van kleine websites of simpele landing pages tot premium websites waarbij we nog meer tijd nemen om details tot in de perfectie uit te werken. Met een steeds groter wordend portfolio trekken we meer en meer aan. Ook buiten de Nederlandse grenzen. Dit maakt ieder project tot een uitdaging en ook zeker uniek.

Droom je ervan om Remote te kunnen werken?
De wereld is jouw playground, je kunt zelfstandig werken waar en wanneer jij dat wilt.

Disrupt the status quo
Wij houden van dingen anders doen. Dit idee blijft het uitgangspunt voor alles wat we doen.

Wie ben jij?

Wij zoeken een creatieve, leergierige designer die ervaring heeft opgebouwd. Je bent into websites en UX. Wij bouwen websites in Webflow en WordPress, naast jouw design skills verwachten we ook front-end skills - of je bent oplossingsgericht en gaat geen vraagstuk uit de weg.

- Laat zien wat je kunt en waar je goed in bent. Toon visuals, logo’s of websites die jij gemaakt hebt. Het meesturen van een portfolio of een verzameling van werk dat jij gemaakt hebt is een vereiste als je voor deze functie solliciteert.
- Je hebt ervaring met Webflow
- Je kunt aantonen dat je in de huid van opdrachtgevers kunt kruipen om zo resultaatgericht te werken
- Je hebt ambitie om mee te groeien met een snel groeiend bedrijf

Webflow: the no-code platform. We zoeken het liefst iemand met Webflow ervaring, maar we snappen ‘t als je dit nog niet hebt. Het platform is namelijk upcoming. Kun je wel aantonen dat je een ervaren designer bent, dan leren wij jou straks alles over Webflow.

Wat wij bieden?

Wij zijn een jong maar zeer snel groeiend bedrijf in een opkomend werkveld. Je doet werk wat er toe doet en wat dagelijks een verschil maakt voor anderen. Je krijgt een mooie vergoeding en een eventuele werkplek in Amsterdam. Werk jij liever onder de zon met een kokosnoot in je handen? Prima!  Als jij blij bent, dan zijn wij dat ook.

- Volop kansen om je te specialiseren en door te groeien.
- Leuke klanten, en vooral heel uiteenlopend. Voor ieder wat wils dus.
- Remote werken, als je dat wil.
- Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

Heb jij ambitieuze plannen voor 2021 en wil je met ons meegroeien? ;) Dan zijn we op zoek naar jou, stuur een mailtje naar hello@happydigital.nl en we nemen contact met je op.