Over ons

Werken bij HappyDigital

Onze cultuur staat in het teken van groei. Wij laten onze klanten groeien en dit doen we door onze mensen te laten groeien. Wij geloven er namelijk heilig in dat succes het resultaat van geluk is en niet andersom.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe talenten! Stuur een sollicitatie en laat ons weten waarom je bij ons wilt werken.

Stuur ons een email

Join HappyDigital

HappyDigital is een jong en deskundig marketing & webdesign bureau. Wij helpen bedrijven hun online aanwezigheid te verbeteren en dat doen we eigenlijk totaal niet op de "bureau" manier, maar juist gebaseerd op een persoonlijke connectie en veel contact met de klant om zo echt een "samenwerking" neer te zetten in plaats van een "wij werken voor..." situatie. Als je werkt bij HappyDigital krijg je veel verantwoordelijkheid.

We werken voor heel uiteenlopende klanten en daarbij horen verschillende projecten. Van kleine websites of simpele landing pages tot premium websites waarbij we nog meer tijd nemen om details tot in de perfectie uit te werken. Met een steeds groter wordend portfolio trekken we meer en meer aan. Ook buiten de Nederlandse grenzen. Dit maakt ieder project tot een uitdaging en ook zeker uniek.

Droom je ervan om Remote te kunnen werken?
De wereld is jouw playground, je kunt zelfstandig werken waar en wanneer jij dat wilt.
Onze cultuur

Wat wij bieden?

Wij zijn een jong maar zeer snel groeiend bedrijf in een opkomend werkveld. Je doet werk wat er toe doet en wat dagelijks een verschil maakt voor anderen. Je krijgt een mooie vergoeding en een eventuele werkplek in Amsterdam. Werk jij liever onder de zon met een kokosnoot in je handen? Prima!  Als jij blij bent, dan zijn wij dat ook. Heb jij ambitieuze plannen voor 2022 en wil je met ons meegroeien? ;) Dan zijn we op zoek naar jou, stuur een mailtje naar hello@happydigital.nl en we nemen contact met je op.

Groeikansen

Volop kansen om je te specialiseren en door te groeien.

Uiteenlopende projecten

Leuke klanten, en vooral heel uiteenlopend.

Werken waar je wil

Remote werken, als je dat wil.

Persoonlijke ontwikkeling

Blijven leren is essentieel om goed ons werk te kunnen doen en het maximale uit onszelf te halen. Elke dag ietsje beter.

Disrupt the status quo

Wij houden van dingen anders doen. Dit idee blijft het uitgangspunt voor alles wat we doen.

Werk dat de tijd doet vliegen

Uitdagend werk om in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.