De oude strategie

Waar het bij de meeste ondernemers fout gaat is dat ze een nieuwe koude markt direct hun hoofdproduct willen verkopen. Ze sturen verkeer direct naar een verkooppagina (of nog erger naar de homepagina). Of ze sturen mensen via hun socials koud een bericht met hun aanbod. Biddend en hopend op een verkoop of een aanvraag.

Wat we veel zien is dat ondernemers online nog erg vanuit de eigen producten en diensten redeneren en te snel met de deur in huis vallen. Dit is mijn aanbod dus kies maar. Soms kan dit werken maar vaak zorgt dit voor weerstand en afstand.

Dit werkt niet omdat..

Mensen vragen hebben.

Potentiële kopers zitten met vragen en bezwaren. Ze twijfelen om te kopen. Als je die vragen niet beantwoord op je website, dan klikken ze weg en kopen ze niet...

Dit kost je bakken met geld

Een slechte website strategie kost je veel tijd en geld. Gemiddeld wordt slechts 2% van de aankopen gedaan bij het eerste contactmoment op de website.

Dus, als je nog steeds de 'oude manier' hanteert, stel jezelf dan de volgende vraag:

Wat moet er gebeuren voordat iemand bij mij overgaat tot aankoop?

We gaan nu 5 cruciale bouwstenen met je delen die samen samen een onweerstaanbare website vormen. Met de bouwstenen gaan we nog iets dieper in op het gehele verkoopproces.


De 5 bouwstenen van vertrouwen
 1. Aandacht
 2. Waarde
 3. Bewijs
 4. Verlangen
 5. Gunfactor

De 5 bouwstenen zijn nauw met elkaar verbonden en zijn soms overlappend met elkaar. Toch zijn ze zorgvuldig uitgedacht en vervullen ze ieder een taak om je website zo goed mogelijk te kunnen laten communiceren met je gebruiker. Dit met als uiteindelijke doel om een actie te ondernemen op je website.

1 strategie om van bezoekers klanten te maken

Hoe pas ik je het principe van de 5 bouwstenen toe op jouw website?

Een veelvoorkomende aanpak die we online zien, is het aanbieden van gratis weggevers, zoals e-books.

Op zichzelf is hier niets mis mee, maar in de meeste gevallen leidt dit niet tot meer klanten. Steeds meer mensen raken 'gratis weggever-moe'. Dit komt doordat het steeds vaker wordt gebruikt om mensen alleen over de streep te trekken zonder ze echt verder te helpen.

Wat wij doen is het volgende.

In onze ogen zijn er 2 producten die je moet ontwikkelen en vervolgens 2 dingen waar je je op moet focussen.

De 2 producten die je moet ontwikkelen:

 1. Gratis weggever
 2. Introductieproduct

De nummer #1 reden waarom de meeste bedrijven falen: Het aanbod.

Wij geloven dat dit de belangrijkste factor is tussen een succesvol en een falend bedrijf. Het merendeel van je leads en klanten erkent niet volledig de waarde van wat je aanbiedt. Niet omdat ze je niet leuk vinden of je niet waarderen, maar eenvoudigweg omdat ze de waarde niet zien.

Dit is waarom je niet elke mogelijke deal binnenhaalt, waarom je niet het tarief vraagt dat je eigenlijk waard bent, en waarom je je niet onderscheidt van je concurrenten.

Maar hoe creëer je nu een onweerstaanbaar aanbod dat je doelgroep echt niet kan weerstaan? "Ik ga hem een aanbod doen dat hij niet kan weigeren." Deze bekende zin komt uit de film The Godfather.

Voor degenen die niet bekend zijn met de film: als de Godfather wil dat iemand iets voor hem doet, doet hij een aanbod dat niet af te wijzen is. En jij moet dat ook kunnen, toch? Maar hoe?

Zo kom je tot een onweerstaanbaar aanbod:

 • Vraag jezelf af welk resultaat jouw klanten moeten bereiken als ze jouw systeem volgen.
 • Wat heeft mijn klant nodig of wat moet mijn klant doen om dit te bereiken?
 • In welke volgorde zet ik mijn stappen? Heb je geen bepaalde volgorde, denk aan de manier waarop je je systeem wil opleveren.
 • Geef je plan/model een naam.Voeg het samen en kom in een paar zinnen tot de kern van je aanbod.
 • Bedenk een ijzersterke garantie op je aanbod.

Met deze drie basis pagina's zet je het fundament voor een succesvolle website.

Hopelijk heeft de strategie je al wat inzichten gegeven. Weinig ondernemers zijn hier op deze manier mee bezig, dus winst boeken is al snel binnen handbereik!

Nu is het tijd om de geleerde theorie in de praktijk te brengen!

Alles wat je nodig hebt om een winstgevende website te maken zit in de HappyDigital Templates.

Strategie

Bepaal het primaire doel van je website. Een succesvolle website is er namelijk één met focus. In deze blog nemen we je mee in waarom, hoe en welke verschillende doelen je voor jouw website kunt stellen.

Ter waarde van: €150

Content

Met het Website Content Framework leer je slimme technieken om betere teksten te schrijven en krijg je verschillende voorbeelden te zien van goede en minder goede teksten.

Ter waarde van: €150

Ontwerp

Zonder unieke en goede huisstijl ben je als merk niet onderscheidend. In een paar klikken stel je je website stijlgids samen door middel van ons template (20+ pagina's)

Ter waarde van: €150

Ontwikkeling

Aan de hand van de 30 praktische ‘to the point’ trainingsvideo’s weet jij exact wat te doen om je website op te bouwen aan de hand van ons template.

Ter waarde van: €150

Lancering

Om je te helpen bij je succesvolle website lancering hebben we een checklist samengesteld die 25+ punten behandeld.

Ter waarde van: €150

Onderhoud

Ontvang een uitgebreide website onderhoud checklist om ervoor te zorgen dat je altijd een hoog presterende, veilige en winstgevende online aanwezigheid hebt.

Ter waarde van: €150

Persoonlijke begeleiding (2 uur)

Om zeker te zijn dat je op de goed weg zit kijken we persoonlijk met je mee. Je kunt elke week al jouw vragen stellen.

Ter waarde van: €250

Bouw eenvoudig jouw winstgevende website

Dit online programma bevat:

Modelleer succesvolle websites voor jouw bedrijf

Ontvang uitgebreide videouitleg en handleidingen

1-op-1 coaching door ervaren webdesigner

Volledig toegang tot onze online kenniskluis

Uitgebreide videobibliotheek (30+)

Toegang tot 100+ templates

Niet het wiel opnieuw uitvinden of verzuipen in alle mogelijkheden maar concreet en to the point één strategie volgen. Een strategie die je geen tijd & geld kost, maar geld oplevert en tijd bespaart.

Meer leads
Bereik effectief potentiële klanten met een lead funnel en begeleid ze naar een aankoop.
Meer afspraken
Met een sales funnel kun je als bedrijf leads aantrekken en deze ontwikkelen tot trouwe klanten.
Meer verkopen
Met een webinar funnel kun je stapsgewijs overtuigen om tot aankoop over te gaan.

De garantie die we bieden is 'buitengewoon' veilig!

Onze nummer 1 prioriteit bij HappyDigital is om jouw happy te maken.

Dat betekent dat we voor de volle 100% achter onze producten en diensten staan.

Kun je wat extra hulp gebruiken? Neem contact op met ons team, we zijn er om je te helpen. Ben je niet tevreden na 30 dagen? Dan krijg je van ons je geld terug, no questions asked.

Goed om te weten.

Vraag & antwoord

Heb je nog andere vragen? Neem vrijblijvend contact op met HappyDigital.
Wat ontvang ik allemaal bij aankoop van de bundel?

Hou je je vast? Hier komt de lijst: 
Het Webflow website template met 14+ unieke pagina's
De website gids (30+ pagina's)
40+ praktische korte trainingsvideo's
Huisstijlgids handboek template (25+ pagina's)
Website Content Template (10+ pagina's)
Twee uur 1-op-1 begeleiding
Website en marketing stappenplan voor meer klanten uit je website
Website lancering checklist (25+ tips)
Website onderhoudschecklist

Hoe werkt het zodra ik de bundel heb gekocht?

Direct na aanschaf krijg je toegang tot de online training waar je alle instructies en bestanden vindt. Met behulp van de videotraining en de begeleiding kun je aan de slag met het maken van jouw website. Wanneer je bijna klaar bent, plannen we een strak-trek-uurtje in om het ontwerp door te nemen en eventueel te verbeteren. Zodra alles perfect is, kun je jouw website live zetten! Laat jouw succes maar komen!

Gaan alle websites zo niet op elkaar lijken?

Dat is het mooie en unieke aan deze website bundel: juist om dat te voorkomen hebben we meerdere pagina variaties gemaakt om uit te kiezen, én kun je gewoon blokken van andere pagina’s mixen en matchen. Elke pagina kun je dus helemaal naar eigen wens en smaak samenstellen. Je hebt alle vrijheid! Alleen al andere foto’s, lettertypes en kleuren doen al zoveel, waardoor het al snel niet meer op andere websites van deze bundel lijkt. Hoe jij het template aanpast en eigen maakt, maakt dus het verschil.

Ontvang ik updates van de bundel en het template?

Ja! We brengen regelmatig updates uit met verbeteringen en nieuwe toevoegingen aan de bundel. Je kunt er zeker van zijn dat jouw template volledig up-to-date zal zijn.

Heb ik enige website ervaring nodig?

Helemaal niet! Met de website bundel kun je in korte tijd geweldige websites bouwen. Er is geen kennis van codering vereist en ook geen kennis van ontwerp. Zelfs als je een beginner bent op het gebied van webdesign, leer je hoe je een uitstekende website ontwerpt en bouwt in slechts 7 dagen.

Wat is het addertje onder het gras?

Ik kan me heel goed voorstellen dat je dat denkt! Lijkt wel te mooi om waar te zijn...

En als je naar het aanbod kijkt dan is het inderdaad zo dat je heel veel krijgt voor een kleine investering. En dat je dat niet gewent bent in onze samenleving en in de online wereld (met alle 'High-end' programma's, €997 cursussen van marketing goeroes).

Wij hebben ook ondervonden dat er online veel gebakken lucht verkocht wordt.. En dat is ook juist een van onze grootste drijfveren om relevante, waardevolle kennis en begeleiding met een betaalbare prijs (marktconform) voor meer ondernemers beschikbaar te maken. Zodat ongeacht waar je staat in jouw ondernemersreis je ook gebruik kunt maken van de juiste kennis en tools om jouw bedrijf te laten groeien.

We zijn aan de tekentafel gaan zitten en hebben een vorm gevonden waarop we dit op een schaalbare manier kunnen doen. Waardoor dit mogelijk wordt gemaakt. En daarnaast kun je nu op een laagdrempelige manier kennis maken met onze werkwijze en kwaliteit.

Waarom geven jullie zoveel waarde voor deze lage prijs weg als het zoveel meer waard is?

Goede vraag! Dat doen we voor een simpele reden: we hebben ons aanbod compleet vernieuwd en verbeterd. En willen zoveel mogelijk ondernemers helpen hiermee helpen. Zie het als een tijdelijke introductiekorting. Als je dit nu leest, betekent het dat je nu nog voor een lage investering kunt instappen op onze producten.

De informatie die je tot je gaat nemen en de praktische stappen die je gaat zetten zijn zo enorm waardevol het is gemakkelijk honderden euro’s waard. Kijk nog maar eens naar de reviews ;) Maar, bij HappyDigital geloven wij in waarde gedreven marketing en niet in het toepassen van psychologische trucjes zodat jij een overhaaste beslissing maakt… Daarom bieden we deze gehele bundel aan voor slechts €30,-. (En daarnaast bieden we ook nog een niet-tevreden-geld-terug garantie, dus vind je het nou helemaal bagger, krijg je je centen gewoon netjes terug ;))

Heb je nog andere vragen?

Stuur mij een berichtje op LinkedIn of neem contact op via onderstaande knop.