Meer winst op jouw eigen manier

Een bewezen strategie om gegarandeerd 5 - 50 ideale klanten aan te trekken

Eindelijk! Nooit meer onzekerheid over waar je volgende klant vandaan komt maar een simpele, bewezen website strategie volgen. Niet het wiel opnieuw uitvinden of verzuipen in alle mogelijkheden maar concreet en to the point één strategie volgen. Laat de de groei van je onderneming weer leuk, voorspelbaar en authentiek verlopen.

Het probleem

'Er is zoveel mogelijk! Waar begin ik nu mee?'

Het is natuurlijk geen geheim meer dat het internet enorm veel kansen biedt om te groeien. In de praktijk zien wij dat menig ondernemer toch wel moeite heeft om die kansen te grijpen.

Je probeert wat te posten op je socials, of je bouwt je website en draait of laat er advertenties voor draaien. Met als resultaat dat je alles al een keer hebt uitgeprobeerd, webinar hier, gratis training daar, maar die echte groei waar je van droomt blijft uit. Je bent zodanig beïnvloed door alle mogelijkheden. Waardoor je ook van alles probeert om die succesvolle formule te vinden.

Kennis ondernemers, experts, coaches, dienstverlenende MKB’ers en elke (online) ondernemer die nu echt klaar zijn voor directe impact, oprechte verbinding en het leveren van topkwaliteit. Het is tijd….

⌛ Het is nu gewoon echt tijd voor een overvloed aan nieuwe leads, klanten en winst.

Kijk, wij weten uit ervaring hoe lastig het is om consistent de juiste mensen aan te trekken voor hetgeen wat je aanbiedt.

Er is zo ongelofelijk veel mogelijk tegenwoordig. Je probeert wat te posten op je socials, of je bouwt je website en draait of laat er advertenties voor draaien. Met als resultaat dat je alles al een keer hebt uitgeprobeerd, webinar hier, gratis training daar, maar die echte groei waar je van droomt blijft uit. Je bent zodanig beïnvloed door alle mogelijkheden. Waardoor je ook van alles probeert om die succesvolle formule te vinden. Waardoor je de winnende formule juist nooit gaat vinden. De juiste formule is namelijk focussen op een simpele, duidelijke bewezen strategie. En deze consistent blijven volgen.

Na vele jaren van trial en error zijn wij er achter gekomen dat het succesvol verkopen van je diensten, services en/of producten berust op veel minder dan dat we in eerste instantie dachten. Het is zelfs simpel te noemen. Het enige wat je nodig hebt is een fundament. Poten om op te staan. Zodat je kunt bouwen op een sterke fundering. En dat is exact wat we je bieden in dit aanbod; alles wat je nodig hebt om een sterke basis neer te zetten voor hetgeen wat jij wilt gaan verkopen. 

Het enige wat je nodig hebt is dus een sterk fundament en dit verwerken in stappenplan, een stappenplan waarvan is bewezen dat deze keer op keer weer werkt. En oja, actie nemen is ook wel handig! Maar wees maar gerust met deze bundel ga je niet meer urenlange gereproduceerde content kijken. Nee, het is duidelijke, en praktijkgerichte informatie zodat je actie neemt in plaats van alleen even wat theorie tot je neemt.

Voor slechts €47 krijg je de informatie waar de marketing 'goeroes' je een €997 euro cursus voor laten kopen.

Sla het giswerk, vallen en opstaan ​​en eindeloze shit-show over om alles zelf uit te zoeken - voor de allerlaatste keer. En laat je bedrijf in plaats daarvan groeien met dit bewezen fundament.

En dat is precies wat je in mini video cursus gaat leren en toepassen. En nee, het is absoluut cursus met wat ‘gereproduceerde’ informatie. Het is een concreet stappenplan met opdrachten, theorie en opgedeeld in logische opvolgende fases. Zodat jij het direct kunt gaan toepassen in je bedrijf. Het is dus materiaal wat je even doorleest en daarna nooit meer naar omkijkt. Naja, die keus ligt natuurlijk bij jou. Wij weten dat als je de stappen volgt en consistent toepast. Je 100% meer leads, klanten en winst zult gaan genereren.

Succes! ;)

'Resultaatgericht, allesdekkend, duidelijk, taal van de ondernemer'

Wat onze klanten zeggen over Klanten in overvloed

Ben Copeland
SPEECH REPUBLIC

“Heel praktisch. Even een besef momentje van wat er nog gedaan moet worden en fijn om inzicht te hebben waar de prioriteit voor ons ligt.”

Micha Proper
DIGISTUDIES

Een vakbekwaam jong team, dat snel en professioneel werkt en een goed gevoel heeft voor design. Verder heeft Jelle heeft mooie kijk op het leven, is hij erg creatief en denkt hij goed mee als je een probleem hebt.

Hans Gerrese
Leanteam

“Alles dekkend. Het geeft mij heel duidelijk inzicht waar ik nu sta met de website en waar ik heen wil.”

Johan Haagsma
transformeermij

“No-nonsense, praktisch, het motiveert om er mee aan de slag te gaan. Sweet spot oefening is super waardevol. Als je in weinig tijd een blauwdruk wil hebben om meer verkopen te maken dan moet je hier mee beginnen!”

Melanie Wolterinck
Kings & Cowboys

"Duidelijke uitleg, fantastisch werk geleverd. Super knap wat je al geeft aan waarde voordat je begint aan het maken van je website en/of marketingfunnel. Ik zou er zo €150 euro voor betalen, het is eigenlijk nog veel meer waard."

Funda Tekir
browsbyfunda

"Goed uitgelegd en heel waardevol. Dit is ook de manier waarop ik mijn producten bij andere mensen afneem. Dat besefte ik mij tijdens het kijken en daar was ik zelf nooit op gekomen anders. Véél meer waard dan €47 euro."

Ontvang gratis deze bonussen

Volg een duidelijk, bewezen en makkelijk toepasbare methode, zonder dat je geen idee hebt waar je mee bezig bent.

Met praktische opdrachten, zodat je theorie direct gaat toepassen in de praktijk, de tijd van lezen en geen actie ondernemen is voorbij!

Het is nu gewoon echt tijd voor een overvloed aan nieuwe leads, klanten en winst.

4 ondersteunende video’s

Met praktische voorbeelden, video- en tekstuele uitleg en handige templates die je keer-op-keer kunt hergebruiken zodat je precies weet wat je moet doen.

Begeleidende werkboeken voor 4 fases

Zet theorie om in praktijk door het invullen van de begeleidende werkboeken voor mindset, strategie, doelgroep en aanbod. Afgestemd op jouw persoonlijke situatie en jouw bedrijf.

Content & Connectie framework

Bonus #1

Voor het vergroten van je autoriteit en je bereik. Genereer gekwalificeerde gesprekken voor jouw producten of diensten door middel van het creëren van leuke en waardevolle content.

Prijs: €225
GRATIS

Ultieme Landingspagina Workshop

Bonus #2

Een workshop die jou exact vertelt wat de basis-ingredienten zijn van sterke landingspagina’s en met welke copywriting-technieken je bezoekers overhaalt om klant te worden.

Prijs: €144
GRATIS

Persoonlijke begeleiding in onze community

Bonus #3

Community met gelijkgestemde servicegerichte- & kennis ondernemers die hun website willen transformeren in een klantenmachine

Prijs: €250
GRATIS

Klanten in overvloed GPS: online marketing checklist

Bonus #4

De ultieme checklist om van je website een automatische klantmachine te maken. In 9 fasen een fundamenteel systeem neerzetten voor gegarandeerd meer winst.

Prijs: €144
GRATIS
Je loopt geen enkel risico

Onze garantie die we bieden is 'buitengewoon' veilig!

We zijn van de nieuwe marketinggeneratie dus pakken het ook fundamenteel anders aan. Daarom gaan we je ook geen 80-urige cursus aanbieden die je toch niet gaat afkijken. Je krijgt actuele, praktische en bewezen modellen, die je zelf direct kunt toepassen in je eigen organisatie.

We garanderen je ook dat als je onverhoopt niet tevreden bent, je na 14 dagen proberen je je geld terugkrijgt - no questions asked.

De ultieme blauwdruk voor een succesvolle website

Eindelijk! Nooit meer onzekerheid over waar je volgende klant vandaan komt maar een simpele, bewezen website strategie volgen.

Wat vertellen klanten over HappyDigital

Onze klanten aan het woord

Hier worden we nou happy van als we een baaldag hebben. Dat werkt heerlijk therapeutisch. Maar voor jou is het natuurlijk ook handig: dan hoor je het ’s van een ander.

Goed om te weten.

Vraag & antwoord

Wil jij meer weten over de mogelijkheden en kosten voor het laten maken van een webshop? Neem vrijblijvend contact op met HappyDigital.

Voor wie is Klanten in overvloed precies?
Hoe weet ik dat ik mijn investering terug zal verdienen?
Wat maakt Klanten in overvloed anders dan al die andere producten?
Mag ik Klanten in overvloed gratis uitproberen?
Waarom geven jullie zoveel waarde voor deze lage prijs weg als het zoveel meer waard is?