Website laten maken Assen

Wij maken zowel maatwerk websites met een uniek design, als websites op basis van een door ons ontworpen thema.

Website waarmee je je onderscheidt

Bestaande klanten binden, nieuwe klanten vinden

Je website als marketing machine

User ratingUser ratingUser ratingUser ratingUser rating
5.0
50+ reviews
Goede website

Een goede website is van essentieel belang voor het online succes van jouw bedrijf.

Social media

Social media zorgt voor meer naamsbekendheid, interactie en omzet voor bedrijf.

Vindbaarheid

Zorg dat jouw bedrijf vindbaar is in Google.

Op zoek naar webdesigners uit Assen?

Ben jij ondernemer in de omgeving van Assen? En jij een website laten maken voor jouw bedrijf in Assen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook in Assen maakt HappyDigital websites geheel naar wens. Samen met een team van specialisten zorgen wij er voor dat jouw website veilig, betrouwbaar en professioneel is. Wij maken je website met het CMS-systeem Webflow. Hierdoor is de websitegebruiksvriendelijk en dus makkelijk te begrijpen. Wij vinden het belangrijk dat websites goed vindbaar zijn. Door middel van de juiste zoekmachine-optimalisatie zorgen wij dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt als men zoekt op jouw vakgebied in regio Assen. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat het ontwerp van je website eruit ziet om door een ringetje te halen! Meer informatie?

Offerte aanvragen voor webdesign Assen

Ben je op zoek naar een expert in Assen die je helpt bij het maken van een professionele website? Wij staan voor je klaar! Natuurlijk kun je terecht bij meerdere bureaus en designers, maar vergeet ook HappyDigital niet. Wie kies je? Het is lastig kiezen met zoveel aanbod en informatie. Wij raden je aan om een meerdere offertes bij verschillende bureaus op te vragen, zo krijg je een beter beeld van de verschillen en is het maken van een keuze misschien makkelijker. Heb jij al een offerte aangevraagd voor webdesign Assen?

Mogen wij een veiliger aanpak voorstellen? 

Als je een offerte bij HappyDigital aanvraagt, ontvang je van ons een GRATIS website ontwerp! Met deze gratis Demo Website weet je in ieder geval meteen waar je aan toe bent én waar de verschillende mogelijkheden voor je webdesign liggen. Geen paniek, je hoeft niet meteen te beslissen! Je kunt in alle rust de gratis demo website bekijken, aantekeningen maken en afwegen. Ben je uiteindelijk niet tevreden met het ontwerp of met onze messcherpe prijs? Dat vinden wij jammer, maar dan bedanken wij je alsnog voor je belangstelling en blijven wij natuurlijk even goede vrienden.

Betrouwbaar webbureau Assen

Ben je op zoek naar een betrouwbaar webbureau Assen? Bij HappyDigital staat betrouwbaarheid en eerlijkheid voorop! Wij vinden het belangrijk om eerlijk en transparant te blijven communiceren met onze klanten. Dankzij deze werkwijze mogen wij met trots delen dat wij worden beoordeeld met een gemiddelde waardering van 4,9 van de 5 sterren! Wij hopen ook in Assen weer veel klanten net zo tevreden te krijgen met ons webdesign.

Ben je overtuigd? Super! Je bent van harte welkom. Voordat wij aan de slag gaan, mag jij de eerste stap zetten. Wij vinden het namelijk ontzettend leuk als een klant onszelf benaderd wanneer hij of zij ons heeft gevonden. Vraag een vrijblijvend gesprek aan en start je samenwerking met HappyDigital. Ons team staat voor je klaar en werkt met jou aan een online groeiplan. In dit online groeiplan helpen wij je met het vaststellen van je gewenste merkbeleving en doelen. Ervaar het gerust zelf: met HappyDigital ben je snel & makkelijk online. Samen gaan wij aan de slag om je website of webshop succesvol te lanceren.

Krankzinnig veel nieuwe droomklanten uit je website?

Ontdek welke kansen jij laat liggen

Persoonlijk advies

Genereer meer leads

Wat vertellen klanten over HappyDigital

Onze klanten aan het woord

Hier worden we nou happy van als we een baaldag hebben. Dat werkt heerlijk therapeutisch. Maar voor jou is het natuurlijk ook handig: dan hoor je het ’s van een ander.

Johan
Transformeer mij

No-nonsense, praktisch en hoge kwaliteit.

"rofessioneel, no-nonsense praktisch programma. Het motiveert om er mee aan de slag te gaan. Sweet spot oefening is super waardevol. Wie op zoek is naar een simpele, doch effectieve blauwdruk voor het vormgeven van een klantenwervende website... moet hier wezen! :D"

Jerram Visbach
Brighter Legends

Alle handvatten die ik nodig heb om mijn funnel te verbeteren

"Ik maak mijn landingspagina's op basis van het framework. Absoluut heel waardevol geweest. Ik dacht bij mezelf: "Ik moet iets met mijn landingspagina's, maar ik weet niet hoe of wat. Het framework gaf mij alles wat ik nodig had om alles simpel neer te zetten als marketing fundament. Het is een kraakhelder product."

Onno de Haas
EAaaS

Vrees niet, deze mannen snappen écht waar ze het over hebben! Zeer de moeite waard om te bekijken!

"Lees je weer een verkoopverhaal en denk je, weer zo'n bullshitverhaal zoals er zoveel rondgaan: vrees niet, deze mannen snappen écht waar ze t over hebben! Zeer de moeite waard om te bekijken!"

Tot in de puntjes verzorgd

Unieke website laten maken

Geen klikken, maar klanten

Veel bezoekers, kliks en bereik zijn heel leuk maar klanten en resultaat is wat ons drijft.

SEO Strategie

De ideale SEO strategie anno 2021 om te (blijven) domineren in Google.

Targeting

Ontdek je ideale bezoeker (én klant) zoals je hem nooit eerder zag en leer hoe je een website vele malen effectiever maakt.

Verhoog je binnenkomende leads

Ontdek krachtige technieken om het aantal leads vanuit je website in korte tijd drastisch te verhogen.

Online en toch persoonlijk

Wij geloven dat er vandaag de dag uitstekend online samengewerkt kan worden. We blijven dus op 1.5m afstand, maar je kan ons altijd appen, bellen, mailen en skypen.

Lange termijn

We mikken op een lange termijn samenwerking, een samenwerking waarin wij maand op maand van waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Tijd voor een scherpe blik van een specialist

Online winnen van je concurrenten?

Steeds meer bedrijven snappen het belang van online. Helaas zorgt dit ervoor dat de bedrijven die hier niet goed genoeg in meegaan veel omzet mislopen (of gaan lopen).

Op een gegeven moment heb je je eigen website al zo vaak gezien dat je zelf de verbeteringen niet meer ziet. Daarnaast snappen we dat jij je als ondernemer of manager liever met andere zaken bezig houdt en dit soort taken liever over laat aan de professionals.

5 uit 5 op basis van 60+ reviews

Een stappenplan voor meer resultaat met jouw website

Ontdek een tijdloze website strategie die nieuwe leads en klanten oplevert. We laten je graag een simpele, bewezen en duurzame manier zien om nieuwe klanten te krijgen wanneer je maar wilt.