Ontwerp en bouw moeiteloos jouw winstgevende website binnen 7 dagen

In deze driedelige gratis cursus leer je de strategie om van je website bezoeker een klant te maken en leer je een website van hoge kwaliteit te ontwerpen en te bouwen binnen 7 dagen. Maak moeiteloos een winstgevende website.
Dit leer je:

Zelfs als je een beginner bent op het gebied van webdesign, leer je hoe je een uitstekende website ontwerpt en bouwt in slechts 7 dagen.

Je leert de basis van grafisch ontwerp; lay-out, typografie, visuele hiërarchie, design 'hacking' en meer.

Leer hoe je een hoge kwaliteit website maakt voor je eigen bedrijf, voor je hobby, of om te verkopen aan andere bedrijven.

Volg een bewezen en slimme website strategie om een constante stroom aan ideale klanten aan te trekken.

Beschrijving

Tijdens deze driedelige gratis cursus leer je de strategie om van je website bezoeker een klant te maken en leer je een website van hoge kwaliteit te ontwerpen en te bouwen binnen 7 dagen.

Wil je een website maken voor je eigen bedrijf of vereniging? Of wil je van webdesign je beroep maken? Deze cursus leert je vlot de kneepjes van het vak.

Een goede website is voor iedere organisatie een must. Online zichtbaar én vindbaar zijn, is belangrijker dan ooit. Maar hoe maak je een website die onderscheidend is, probleemloos functioneert en een goede user experience biedt? Dat leer je allemaal in deze cursus. Webdesign is immers meer dan een mooi ontwerpje maken.

Webdesign; leer stap voor stap prachtige websites bouwen

De cursus is praktisch en begint bij de absolute basis. Je hebt dus geen specifieke vooropleiding nodig om te starten. Aan de hand van duidelijke voorbeelden krijgt jouw nieuwe site stap voor stap vorm. Voor zowel beginners als professionals is het online programma waardevol.

Voor wie is deze cursus bedoeld:

  • Deze training is voor iedereen die zijn eigen website wil maken en aanpassen in Webflow.
  • Deze training is voor beginners, die nog geen (of weinig) kennis hebben van Webflow.
  • Kennis of ervaring met webdesign is niet vereist

Leren. Begrijpen. Toepassen.

Wat is uniek aan onze leermethode? 

We zijn van de nieuwe marketinggeneratie dus pakken het ook fundamenteel anders aan. Daarom gaan we je ook geen 80-urige cursus aanbieden die je toch niet gaat afkijken. Je krijgt actuele, praktische en bewezen modellen, die je zelf direct kunt toepassen in je eigen organisatie. Daarnaast focussen wij ons op het leren van de theorie in samenspraak met een persoonlijk leerplan en aansluitende praktijkopdrachten.

Bijna alle online opleidingen/programma's focussen ze zich enkel op de theorie en de praktijk. Wij gaan door middel van evaluatie en feedback een stap verder.

Strategie

Bepaal het primaire doel van je website. Een succesvolle website is er namelijk één met focus. In deze blog nemen we je mee in waarom, hoe en welke verschillende doelen je voor jouw website kunt stellen.

Ter waarde van: €150

Content

Met het Website Content Framework leer je slimme technieken om betere teksten te schrijven en krijg je verschillende voorbeelden te zien van goede en minder goede teksten.

Ter waarde van: €150

Ontwerp

Zonder unieke en goede huisstijl ben je als merk niet onderscheidend. In een paar klikken stel je je website stijlgids samen door middel van ons template (20+ pagina's)

Ter waarde van: €150

Ontwikkeling

Aan de hand van de 30 praktische ‘to the point’ trainingsvideo’s weet jij exact wat te doen om je website op te bouwen aan de hand van ons template.

Ter waarde van: €150

Lancering

Om je te helpen bij je succesvolle website lancering hebben we een checklist samengesteld die 25+ punten behandeld.

Ter waarde van: €150

Onderhoud

Ontvang een uitgebreide website onderhoud checklist om ervoor te zorgen dat je altijd een hoog presterende, veilige en winstgevende online aanwezigheid hebt.

Ter waarde van: €150

Persoonlijke begeleiding (2 uur)

Om zeker te zijn dat je op de goed weg zit kijken we persoonlijk met je mee. Je kunt elke week al jouw vragen stellen.

Ter waarde van: €250

De winstgevende website cursus

18 keer 'gekocht' ;)
€0

Dit online programma bevat:

30 praktische trainingsvideo's

Persoonlijk leerplan

1-op-1 coaching door ervaren webdesigner

Volledig toegang tot onze online kenniskluis

Doelgerichte praktijkopdrachten

Wat vertellen klanten over HappyDigital

Onze klanten aan het woord

Hier worden we nou happy van als we een baaldag hebben. Dat werkt heerlijk therapeutisch. Maar voor jou is het natuurlijk ook handig: dan hoor je het ’s van een ander.

Johan
Transformeer mij

No-nonsense, praktisch en hoge kwaliteit.

"rofessioneel, no-nonsense praktisch programma. Het motiveert om er mee aan de slag te gaan. Sweet spot oefening is super waardevol. Wie op zoek is naar een simpele, doch effectieve blauwdruk voor het vormgeven van een klantenwervende website... moet hier wezen! :D"

Jerram Visbach
Brighter Legends

Alle handvatten die ik nodig heb om mijn funnel te verbeteren

"Ik maak mijn landingspagina's op basis van het framework. Absoluut heel waardevol geweest. Ik dacht bij mezelf: "Ik moet iets met mijn landingspagina's, maar ik weet niet hoe of wat. Het framework gaf mij alles wat ik nodig had om alles simpel neer te zetten als marketing fundament. Het is een kraakhelder product."

Onno de Haas
EAaaS

Vrees niet, deze mannen snappen écht waar ze het over hebben! Zeer de moeite waard om te bekijken!

"Lees je weer een verkoopverhaal en denk je, weer zo'n bullshitverhaal zoals er zoveel rondgaan: vrees niet, deze mannen snappen écht waar ze t over hebben! Zeer de moeite waard om te bekijken!"

Goed om te weten.

Vraag & antwoord

Heb je nog andere vragen? Neem vrijblijvend contact op met HappyDigital.

Waarom geven jullie deze cursus gratis weg?
Is deze cursus gratis door het STAP-budget?
Wat wordt er besproken in het intakegesprek?