Word partner van HappyDigital

Samen staan we (nog) sterker

Als digital agency bieden we online oplossingen die rechtstreeks een bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat van klanten. In een partnership dienen we elkaar te versterken. Valt een vraagstuk buiten onze dienstverlening en binnen de scope van jouw diensten? Dan schakelen we jouw organisatie graag in! Een greep uit bedrijven waar we graag mee samenwerken:

Reclamebureau’s

Online marketing bedrijven

Hosting bedrijven

Video bedrijven

Fotografie bedrijven

Wat kan je van ons verwachten?

We maken vooraf duidelijke afspraken en bespreken de verwachtingen van een project. Ons doel is dat alle betrokken partijen in hun kracht spelen, want samen weten we meer en komen we tot het beste resultaat. Ons enthousiaste team van specialisten staat in de startblokken om nieuwe succesverhalen te creëren. Ziet jouw organisatie kans om met Convident projecten op te kunnen pakken? Maak kennis met onze organisatie en plan een afspraak in!
5 uit 5 op basis van 20+ reviews

Zes redenen om met ons samen te werken

Waar we het voor doen

Bedrijven zien bloeien, dat is waardoor wij elke dag vol enthousiasme opstaan. Bij elk project gaan we er dan ook helemaal voor.

01

Vakkundig

Websites bouwen is echt ons ding. Met veel plezier werken we al jaren met Webflow en kennen we het CMS inmiddels binnenste buiten.

02

Flexibel

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We werken 's avonds graag nog een uurtje door en maken ook geen probleem van weekend-werk.

03

Creatief & Innoverend

Als echte design fanaten houden we onze industrie goed in de gaten. We werken graag met de laatste technieken en omarmen verandering met open armen.

04

Lange termijn

We mikken op een lange termijn samenwerking, een samenwerking waarin wij maand op maand van waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf. 

05

Geen klikken, maar klanten

Resultaten behalen, daar gaat het uiteindelijk om. We zetten onze kennis in om goedwerkende websites te ontwikkelen die converteren.

06
We horen graag van je!

Wil je meer informatie of ben je er over uit dat je met HappyDigital wilt samenwerken?

Hans

project manager

Een Bachelor in Innovatie-management, 10 jaar grafische ervaring én een creatieve mindset maken van Hans een gedurfde ondernemer. Door middel van een creatieve en enthousiaste blik op de wereld kreeg Hans op jonge leeftijd al de bijnaam Hans Anders.

Jelle

ux/ui designer

Jelle is het schoolvoorbeeld 😉 van dingen anders doen. Zonder opleiding is hij begonnen als freelance designer. Inmiddels veel ervaring opgedaan en nu helpt hij bedrijven met hun doelstellingen te bereiken met design en strategie.

Stuur ons een email