Speciaal voor de nieuwe generatie webbouwers & marketeers!

Claim ruim 101 bewezen funnel systemen

HappyDigital is de grootste premium funnelbibliotheek van Nederland, met Webflow- en Figma- componenten en -templates.

Stap over naar Webflow

Het is klaar met standaard Wordpress Templates. Het is tijd voor een nieuwe standaard in webdesign. Ben jij er klaar voor? Stap over naar Webflow.

Premium Funnel Templates

Gebruik ruim +101 bewezen funnel-templates om een betere eerste indruk te maken op bezoekers en de conversiepercentages te verhogen.

Winstgevende websites uit de toekomst

Transformeer je website met een bewezen en werkende website strategie zodat je je bedrijf overspoelt met nieuwe betalende klanten. Nooit meer onzekerheid over waar je volgende klant vandaan komt maar een simpele, bewezen website strategie volgen.

Bouw je website binnen weken uren

Betere websites in minstens 3x minder tijd, accepteer meer klanten en bevrijd tijd om te werken aan belangrijkere taken. Met de bundel heb je alles wat je nodig hebt.

Heel waardevol geweest, alle handvatten om mijn funnel te verbeteren
Ik moest iets met mijn landingspagina's, maar ik wist niet hoe of wat. Het framework gaf mij alles wat ik nodig had om alles simpel neer te zetten als marketing fundament.

Jerram Visbach

Brighter Legends

151 leads uit 700 bezoekers
"Er zijn tegenwoordig nog weinig bedrijven die zo meedenkend zijn en echt het beste willen voor hun klanten. Met behulp van het template heb ik een landingspagina gebouwd voor een klant van mij waaruit 151 warme leads kwamen uit 700 bezoekers."

Mick Mulder

ICT Vianen

“Het landingspagina framework vind ik extreem waardevol, ik deel het regelmatig met klanten”

Suzan (Google Ads specialist) deelt het framework vaak met haar klanten voor het verbeteren van hun landingspagina's.

Suzan van Heck

Casemarketing

Vrees niet, deze mannen snappen écht waar ze t over hebben! Zeer de moeite waard om te bekijken!
"Lees je weer een verkoopverhaal en denk je, weer zo'n bullshitverhaal zoals er zoveel rondgaan: vrees niet, deze mannen snappen écht waar ze t over hebben! Zeer de moeite waard om te bekijken!"

Onno de Haas

EAAAS

Geen geouwehoer, gewoon duidelijk taal
"De website blauwdruk is een heel sterk product. Keep it simple, stupid. Precies waar ik fan van ben. Geen geouwehoer maar gewoon duidelijk taal. Het product doet precies doet waar het voor gemaakt is. Heel netjes."

Ruben ter Hoeve

MBU Digital

Erg handig template, fijne houvast

"Erg handig template. Ik adverteer veel via social media en ook Google. Het is altijd fijn om een houvast te hebben qua secties op landingspagina."

Collin Brown

Creative Lead

Probeer voor € 19

Klaar om razendsnel advertenties te maken? 💥

Canva Advertentie Bundel 101
€101 €19
101 Statische advertentie Canva Templates
Geen vaardigheden vereist
Onbeperkte aanpassingsmogelijkheden
Getest en bewezen effectief
Niet tevreden, geld terug zonder moeilijke vragen!
Claim de deal nu tijdelijk voor 19 euro.
direct toegang voor €19

Op deze pagina laat ik je een simpele, bewezen en duurzame manier zien om nieuwe klanten te krijgen wanneer je maar wilt.

Wanneer je een geweldig bedrijf en een levensveranderende dienst of product hebt weet ik dat leadgeneratie frustrerend kan zijn.

Ik geloof dat elke expert het beste niveau van websites, landingspagina's en marketingfunnels verdient.

Ik analyseerden in de afgelopen jaren meer dan 1000 websites en funnels. Las alle bekende marketing & webdesign boeken door en heb mijn resultaten en bevindingen gecombineerd in deze Funnel Bundel. 🤓

Onze missie is om oprechte en transparante marketingkennis toegankelijk te maken voor iedere organisatie. Groot of klein.

Ontdek de geheimen voor een krankzinnige conversie op je landingspagina's

Ontdek hoe je websites, landingspagina's of marketingfunnels kunt bouwen die een betere eerste indruk maken op bezoekers en conversiepercentages verhogen. Gebruik bewezen templates die speciaal zijn ontworpen voor bedrijfseigenaren die onbeperkte leads willen genereren.

Waarom voor slechts €1 euro?

De 1 euro is uiteraard een symbolisch bedrag, een kleine drempel om over te steken, zodat ik waardevolle feedback kan ontvangen over de templates die ik aanbied.

Mijn doel is om een groot bereik te creëren en iedereen de kans te geven om toegang te krijgen tot deze waardevolle bronnen, zonder dat de prijs een barrière vormt. Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans nu en laat je gegevens achter, zodat ik jouw feedback kan gebruiken om mijn product nog beter te maken.

De perfecte funnel voor jouw bedrijf

Niet het wiel opnieuw uitvinden of verzuipen in alle mogelijkheden maar concreet en to the point één strategie volgen. Een strategie die je geen tijd & geld kost, maar geld oplevert en tijd bespaart.

Meer leads
Bereik effectief potentiële klanten met een lead funnel en begeleid ze naar een aankoop.
Meer afspraken
Met een sales funnel kun je als bedrijf leads aantrekken en deze ontwikkelen tot trouwe klanten.
Meer verkopen
Met een webinar funnel kun je stapsgewijs overtuigen om tot aankoop over te gaan.
Jorn van Peak Health System groeide met zijn nieuwe funnel

Van 0 naar 423 nieuwe leads in 60 dagen

Het is natuurlijk geen geheim meer dat het internet enorm veel kansen biedt om te groeien. In de praktijk zien wij dat veel ondernemers moeite hebben om die kansen te grijpen.

Er is ontelbaar veel informatie te vinden over hoe je ‘meer klanten krijgt’. Wellicht ben je dusdanig beïnvloed door alle verschillende strategieën en methodes dat je ook van alles probeert om die succesvolle online formule te vinden. Waardoor je de winnende formule juist nooit gaat vinden.

1 euro per stuk in één bundel!

Met de Funnel Bundel 101 heb je alles om je marketingstrategieën te versterken. Krijg toegang tot 101 diverse templates voor slechts 1 euro per stuk.

Wat vertellen klanten over HappyDigital

Onze klanten aan het woord

Hier worden we nou happy van als we een baaldag hebben. Dat werkt heerlijk therapeutisch. Maar voor jou is het natuurlijk ook handig: dan hoor je het ’s van een ander.

Johan
Transformeer mij

No-nonsense, praktisch en hoge kwaliteit.

"rofessioneel, no-nonsense praktisch programma. Het motiveert om er mee aan de slag te gaan. Sweet spot oefening is super waardevol. Wie op zoek is naar een simpele, doch effectieve blauwdruk voor het vormgeven van een klantenwervende website... moet hier wezen! :D"

Jerram Visbach
Brighter Legends

Alle handvatten die ik nodig heb om mijn funnel te verbeteren

"Ik maak mijn landingspagina's op basis van het framework. Absoluut heel waardevol geweest. Ik dacht bij mezelf: "Ik moet iets met mijn landingspagina's, maar ik weet niet hoe of wat. Het framework gaf mij alles wat ik nodig had om alles simpel neer te zetten als marketing fundament. Het is een kraakhelder product."

Onno de Haas
EAaaS

Vrees niet, deze mannen snappen écht waar ze het over hebben! Zeer de moeite waard om te bekijken!

"Lees je weer een verkoopverhaal en denk je, weer zo'n bullshitverhaal zoals er zoveel rondgaan: vrees niet, deze mannen snappen écht waar ze t over hebben! Zeer de moeite waard om te bekijken!"

101+ winnende advertenties

Doe inspiratie op van experts en grote merken in de markt: Toegang tot de grootste community advertentiebibliotheek met ruim 101 zorgvuldig geselecteerde advertenties die getest zijn in meer dan 15 niches.

Snelheid is de sleutel, en daar zul je meer dan genoeg van hebben.

Marketeers, bureaus en bedrijven genereren dagelijks honderden leads en aankopen met onze advertentie templates. Ontwerp zonder obstakels en lanceer prachtige, interactieve advertenties in enkele minuten die beter presteren.

Ontwerp je advertenties in minuten

Een constante stroom van ideale klanten aantrekken

Begeleiding

Om zeker te zijn dat je op de goed weg zit kijken we persoonlijk met je mee. Je kunt elke week al jouw vragen stellen.

Waarde van +€1000

Minimaal €1000 euro waarde aan checklists, templates, case study's, werkboeken, uitlegvideo's en persoonlijke begeleiding.

Geen risico

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit die wij leveren, dat als je het programma helemaal doorloopt en je bent niet tevreden dan ontvang je jouw geld terug.

Certificaat

Niet om op te kunnen scheppen. Maar om aan te geven dat je om transparante marketing geeft en dat je een levenslange leerling bent.

Goed om te weten.

Vraag & antwoord

Wat doet HappyDigital precies?

We kijken exact naar jouw bedrijf en naar jouw situatie. We zullen kijken naar het verkeer dat leidt naar je website of social media profielen en bepalen welke platforms jij het beste kunt inzetten voor jouw doel en situatie. We kijken naar je doelgroep, je aanbod, je copywriting, content en zorgen ervoor dat we de perfecte balans opstellen tussen kosten en resultaat. 

Wie helpen jullie?

Iedereen die online en offline onderneemt en een service, dienst of een product aanbiedt vaak zijn dit bijvoorbeeld; coaches, trainers, ZZP’ers, consultants, kennisintensieve B2B, non-profit, artiesten, sportscholen, recreatie, starters, bouw, maakbedrijven, grafisch, logistiek etc. etc… Zolang jij je kennis en informatie voor geld kunt overbrengen kunnen wij jou helpen groeien, uitbreiden en schalen.

Haal jij momenteel leads en klanten uit je website maar heb je het gevoel dat het beter kan? Dan is dit product voor jou.

Waarom geven jullie zoveel waarde gratis weg?

Goede vraag! Dat doen we voor een simpele reden:

Dat is mede omdat we alle marketingleugens en kwakzalvers in bijna alle branches van de afgelopen jaren zat zijn. Valse beloftes, manipulatieve marketingtrucjes, nep kortingen..

Allemaal om op korte termijn klanten maximaal uit te kunnen melken. Terwijl de ‘gemiddelde consument’ zijn of haar ‘bullshitradar’ door de jaren heen steeds beter heeft ontwikkeld.

Onze missie is dan ook niet alleen maar om ondernemers simpelweg aan meer ‘’klanten’’ en ‘’winst’’ te helpen.

De oorsprong van wat we doen kun je al terugvinden in onze naam ‘’HappyDigital’’.

Onze visie is mensen blij maken op digitaal vlak.

Niet een slap aanbod waar je voor betaald omdat een slinkse verkoper je gouden bergen beloofd.

Nee, jou begeleiden bij jouw eigen proces. Zodat je niet klakkeloos kopieert wat honderden anderen al gedaan hebben.

Dat is ook wat onze slogan ‘’Meer winst op jouw eigen manier’’ omarmt.

Wij geloven in een nieuwe generatie, in de nieuwe economie die in onze ogen berust op transparantie, zelfontplooiing en sterke begeleiding.

Is de strategie die ik leer ook in mijn niche toe te passen?

Ja (vooral als je een (online) ondernemer bent met een servicegerichte dienst/product en je mensen helpt met ontwikkeling op financieel, relationeel, persoonlijk of professioneel vlak).Tuurlijk, je niche heeft misschien zijn eigenaardigheden... maar een menselijk brein blijft een menselijk brein. 🧠

De strategie richt zich op psychologische kernprincipes die overal kunnen worden toegepast. Alleen kijken naar concurrenten of één bedrijfstak is een veelgemaakte fout.

In de wereld van vandaag moet je, als je wilt voldoen aan de stijgende verwachtingen van gebruikers:

- Naar verschillende industrieën kijken
- De onderliggende psychologie begrijpen die verklaart waarom specifieke strategieën en tactieken werken...
en deze vervolgens aanpassen aan jouw doelgroep. Dat is waar echte doorbraken plaatsvinden.

Waar kan het over gaan in de Website Transformatie Sessie?

In de Website Transformatie Sessie kunnen we de antwoorden gaan vinden op vragen als:

“Hoe zorg ik dat mensen wél doorklikken op mijn homepage?”
“Wat is een slimme menustructuur voor mijn website?”
“Hoe zet ik een goede automatische mailserie op?”
“Kan mijn salespage beter?”

Maar we kunnen ook een laagje dieper:

Je twijfelt aan de propositie op je site en in je marketing
Je worstelt met je aanbod en je vorm van levering
Je hebt het probleem van je klant niet scherp……
en bent daardoor onzeker over de waarde van je oplossing

Hoe weet ik dat ik mijn investering terug zal verdienen?

Dat is simpel; Omdat wij jou de garantie geven dat als je onze adviezen en strategieën op de juiste manier toepast je 100% binnen 90 dagen je investering zal terugverdienen. En haal je dit niet binnen 90 dagen? Dan werken we net zolang samen totdat jij je investering terug hebt verdiend en een systeem hebt staan om consistent winst te realiseren. 

Avatar photo

Heb je nog andere vragen?

Stuur mij een berichtje op LinkedIn of neem contact op via onderstaande knop.