HappyCoaching - Coaching Website Template

HappyCoaching is een premium Webflow-sjabloon ontworpen voor coaches. Begin nu met het laten groeien van uw coachingbedrijf!
Dit ontvang je bij de bundel

14+ pagina's Website Template

Stap-voor-stap handleidingen

Uitgebreide videobibliotheek (30+)

Pas zelf gemakkelijk je pagina's aan

Alles wat je nodig hebt om een winstgevende website te maken.

HappyCoaching is een premium Webflow-sjabloon ontworpen voor coaches. Begin nu met het laten groeien van uw coaching bedrijf! Boordevol alle functies die je nodig hebt voor je Coaching-website. Trek nieuwe klanten aan, laat je e-maillijst groeien en verkoop je producten online.

Alles staat klaar voor gebruik

✅ Complete website gevuld met benodigde pagina's

✅ Geoptimaliseerde lay-outs voor optimaal resultaat

✅ Je hoeft zelf alleen nog de inhoud te bedenken

✅ Pas zelf gemakkelijk je pagina's aan

✅ Voorbeeld tekst die je helpt bij het schrijven van teksten

✅ Een website die jouw persoonlijkheid uitstraalt

Vanuit onze jarenlange marketingkennis en -ervaring hebben we een website voor je klaarstaan die compleet is ingericht met voorbeeldteksten en afbeeldingen.

HappyCoaching - Coaching Website Template

114 keer gekocht
Prijs: $49
5 uit 5 op basis van 60+ reviews

14+ pagina's Website Template

Uitgebreide videobibliotheek (30+)

Stap-voor-stap handleidingen

Pas zelf gemakkelijk je pagina's aan

Wat vertellen klanten over HappyDigital

Onze klanten aan het woord

Hier worden we nou happy van als we een baaldag hebben. Dat werkt heerlijk therapeutisch. Maar voor jou is het natuurlijk ook handig: dan hoor je het ’s van een ander.

Maak de overstap naar de toekomst van webdesign.

Stap over van je huidige website bouwer en krijg een betrouwbare, gemakkelijk te beheren website die klanten 24/7 converteert.
Nooit meer website fouten en storingen
Nooit meer trage laadtijden
Nooit meer een saai website ontwerp
Nooit meer 20+ Wordpress plug-in updates
Nooit meer problemen met het bijwerken van content

De garantie die we bieden is 'buitengewoon' veilig!

Onze nummer 1 prioriteit bij HappyDigital is om jouw happy te maken.

Dat betekent dat we voor de volle 100% achter onze producten en diensten staan. Kun je wat extra hulp gebruiken of ben je niet tevreden? Neem contact op met ons team, we zijn er om je te helpen.

Vanwege de digitale aard van de producten kunnen we helaas geen restitutie aanbieden.

Goed om te weten.

Vraag & antwoord

Heb je nog andere vragen? Neem vrijblijvend contact op met HappyDigital.
Wat ontvang ik allemaal bij aankoop van de bundel?

Hou je je vast? Hier komt de lijst: 
Het Webflow website template
De website gids (30+ pagina's)
40+ praktische korte trainingsvideo's
Huisstijlgids handboek template (25+ pagina's)
Website Content Template (10+ pagina's)
Twee uur 1-op-1 begeleiding
Website en marketing stappenplan voor meer klanten uit je website
Website lancering checklist (25+ tips)
Website onderhoudschecklist

Hoe werkt het zodra ik de bundel heb gekocht?

Direct na aanschaf krijg je toegang tot de online training waar je alle instructies en bestanden vindt. Met behulp van de videotraining en de begeleiding kun je aan de slag met het maken van jouw website. Wanneer je bijna klaar bent, plannen we een strak-trek-uurtje in om het ontwerp door te nemen en eventueel te verbeteren. Zodra alles perfect is, kun je jouw website live zetten! Laat jouw succes maar komen!

Gaan alle websites zo niet op elkaar lijken?

Dat is het mooie en unieke aan deze website bundel: juist om dat te voorkomen hebben we meerdere pagina variaties gemaakt om uit te kiezen, én kun je gewoon blokken van andere pagina’s mixen en matchen. Elke pagina kun je dus helemaal naar eigen wens en smaak samenstellen. Je hebt alle vrijheid! Alleen al andere foto’s, lettertypes en kleuren doen al zoveel, waardoor het al snel niet meer op andere websites van deze bundel lijkt. Hoe jij het template aanpast en eigen maakt, maakt dus het verschil.

Ontvang ik updates van de bundel en het template?

Ja! We brengen regelmatig updates uit met verbeteringen en nieuwe toevoegingen aan de bundel. Je kunt er zeker van zijn dat jouw template volledig up-to-date zal zijn.

Heb ik enige website ervaring nodig?

Helemaal niet! Met de website bundel kun je in korte tijd geweldige websites bouwen. Er is geen kennis van codering vereist en ook geen kennis van ontwerp. Zelfs als je een beginner bent op het gebied van webdesign, leer je hoe je een uitstekende website ontwerpt en bouwt in slechts 7 dagen.

Wat is het addertje onder het gras?

Ik kan me heel goed voorstellen dat je dat denkt! Lijkt wel te mooi om waar te zijn...

En als je naar het aanbod kijkt dan is het inderdaad zo dat je heel veel krijgt voor een kleine investering. En dat je dat niet gewent bent in onze samenleving en in de online wereld (met alle 'High-end' programma's, €997 cursussen van marketing goeroes).

Wij hebben ook ondervonden dat er online veel gebakken lucht verkocht wordt.. En dat is ook juist een van onze grootste drijfveren om relevante, waardevolle kennis en begeleiding met een betaalbare prijs (marktconform) voor meer ondernemers beschikbaar te maken. Zodat ongeacht waar je staat in jouw ondernemersreis je ook gebruik kunt maken van de juiste kennis en tools om jouw bedrijf te laten groeien.

We zijn aan de tekentafel gaan zitten en hebben een vorm gevonden waarop we dit op een schaalbare manier kunnen doen. Waardoor dit mogelijk wordt gemaakt. En daarnaast kun je nu op een laagdrempelige manier kennis maken met onze werkwijze en kwaliteit.

Waarom geven jullie zoveel waarde voor deze lage prijs weg als het zoveel meer waard is?

Goede vraag! Dat doen we voor een simpele reden: we hebben ons aanbod compleet vernieuwd en verbeterd. En willen zoveel mogelijk ondernemers helpen hiermee helpen. Zie het als een tijdelijke introductiekorting. Als je dit nu leest, betekent het dat je nu nog voor een lage investering kunt instappen op onze producten. De informatie die je tot je gaat nemen en de praktische stappen die je gaat zetten zijn zo enorm waardevol het is gemakkelijk honderden euro’s waard. Kijk nog maar eens naar de reviews ;) Maar, bij HappyDigital geloven wij in waarde gedreven marketing en niet in het toepassen van psychologische trucjes zodat jij een overhaaste beslissing maakt… Daarom bieden we deze gehele bundel aan voor slechts €49,-. (En daarnaast bieden we ook nog een niet-tevreden-geld-terug garantie, dus vind je het nou helemaal bagger, krijg je je centen gewoon netjes terug ;))

Avatar photo

Heb je nog andere vragen?

Stuur mij een berichtje op LinkedIn of neem contact op via onderstaande knop.