Blauwdruk voor een succesvolle landingspagina

In deze blauwdruk gaan we 3 uitgedachte en geteste website pagina's met je delen. De pagina's zijn gericht om concrete resultaten te boeken met je website voor jou als ondernemer. De blauwdrukken kun je gebruiken als handvat voor je eigen website of voor het bouwen van een nieuwe website. Neem de onderdelen dus gerust over.

Ook zullen we in deze blauwdruk een slimme strategie onthullen om van je website bezoeker een klant te maken inclusief een funnel blauwdruk.

Zo hebben we al meerdere bedrijven geholpen hun website om te toveren tot een volautomatische online marketing machine die constant gekwalificeerde mensen met jou in contact brengt.

Start vandaag en ontvang deze gratis bonussen

Ultieme Landingspagina Workshop

Bonus

Een workshop die jou exact vertelt wat de basis-ingredienten zijn van sterke landingspagina’s en met welke copywriting-technieken je bezoekers overhaalt om klant te worden.

Prijs: €50
GRATIS

Compleet stappenplan voor jouw bedrijf

Bonus

Kennis ondernemers, experts, coaches, dienstverlenende MKB’ers en elke (online) ondernemer die nu echt klaar zijn voor directe impact.

Prijs: €250
GRATIS

Persoonlijke begeleiding in onze community

Bonus

Community met gelijkgestemde servicegerichte- & kennis ondernemers die hun website willen transformeren in een klantenmachine

Prijs: €250
GRATIS

De landingspagina blauwdruk

Gemakkelijk aan te passen

Geoptimaliseerde lay-outs voor optimaal resultaat

Persoonlijk advies

Voor meer online winst

No items found.