Verbeter je online communicatie

Van websites die staan als een huis, naar slimme marketing & overtuigende branding-campagnes; wij staan klaar om jouw onderneming online zichtbaar te maken.

Waar wij goed in zijn

Het bedenken, ontwikkelen én onderhouden van spraakmakende websites, dat is onze core business. Technisch goed in elkaar, en met de perfecte balans tussen design, conversie en gebruiksvriendelijkheid.

Altijd op maat ontwikkelt. Meer informatie over onze pakketten vind je hier.

Maatwerk websites & Landingpages

Een website op maat laten maken? Websites zijn onze core business. Een website is méér dan alleen een online visitekaartje. Het is de basis van je (online) business. Een website moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook zijn doelen nastreven. Op basis van een adviesrapportage stellen we een groeiplan op. Een duidelijke planning met duidelijke doelstellingen. Maandelijks overleggen we over de te volgen stappen en zorgen we met duidelijke communicatie en een proactieve houding voor jouw online succes!Voldoet de huidige website niet meer aan alle wensen? Of zijn jullie klaar voor een volgende stap? Tijd voor actie!

Branding

De visuele presentatie van jouw onderneming is tegenwoordig erg belangrijk. HappyDigital ontwerpt online en offline communicatiemiddelen waarmee je klanten vasthoudt en nieuwe klanten vindt. Zoals websites, apps, nieuwsbrieven, logo’s en huisstijlen. Het doel is altijd om op een unieke wijze jouw merk te presenteren of informatie te communiceren die jouw doelgroep aanspreekt. De vormgeving hiervan begint altijd met potlood en papier, zo weet je zeker dat je altijd een op maat gemaakte en onderscheidende uitstraling krijgt die naadloos aansluit op jouw visie en merkwaarden.

Online marketing

Marketing op internet is onmisbaar voor bedrijven – en zoveel meer dan alleen gevonden worden. Met onze professionele online marketingstrategieën helpen we je om jouw merk beter bekend te maken. Samen met jou ontwikkelen we de juiste strategie die je meer klanten, meer omzet en meer aandacht zal geven. We komen erachter wie jouw klanten precies zijn en wat hun wensen zijn. We werken samen met jou aan een passende online marketingstrategie. Zo helpen we je onder andere op het gebied van SEO, SEA, conversieoptimalisatie en social media marketing.

Onze producten

Maatwerk website

Een website op maat laten maken? Websites zijn onze core business. Een website is méér dan alleen een online visitekaartje. Het is de basis van je (online) business. Een website moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook zijn doelen nastreven. Voldoet de huidige website niet meer aan alle wensen? Of zijn jullie klaar voor een volgende stap? Tijd voor actie!

De succesvolle website

Met ons 'succesvolle website' groeiplan transformeren we jouw website samen naar een marketing machine! Op basis van een adviesrapportage stellen we een jaarlijks groeiplan op. Een duidelijke planning met duidelijke doelstellingen. Maandelijks overleggen we over de te volgen stappen en zorgen we met duidelijke communicatie en een proactieve houding voor jouw online succes!

De succesvolle online business

Met ons 'succesvolle online business' groeiplan is je volledige onlinemarketing ontzorgd; van je website tot je online campagnes! Op basis van een adviesrapportage stellen we een jaarlijks groeiplan op. Een duidelijke planning met duidelijke doelstellingen. Maandelijks overleggen we over de te volgen stappen en zorgen we met duidelijke communicatie en een proactieve houding voor jouw online succes!

Je bent in goede handen

Benieuwd hoe wij jouw onderneming kunnen helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, en ontvang een website analyse, gemaakt door onze experts. Dit document, inclusief tips, kun je niet voorbij laten gaan. Normaliter €199, nu tijdelijk gratis!

Quickscan aanvragen