Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is simpelweg ervoor zorgen dat jou website zo hoog mogelijk in de resultaten van de zoekmachines zoals Google en Bing wordt vertoond. SEO is echter geen trucje: het is een continu optimalisatieproces waarbij ontzettend veel factoren van belang zijn. Deze factoren zijn grofweg onder te verdelen in drie takken:

Technische optimalisatie

Content optimalisatie

Website Autoriteit

Zoekmachine optimalisatie of search engine optimization (SEO) houdt in dat je een website of webshop optimaliseert, met het doel om hoger te ranken in de organische zoekresultaten die zoekmachines tonen.

Om beter vindbaar te worden in zoekmachines, optimaliseer je een website op de volgende drie SEO fundamenten:

  1. Technische optimalisatie
  2. Content optimalisatie
  3. Website Autoriteit

Wij hebben hét ultieme stappenplan voor 2022 voor je samengesteld, waarmee jij de vindbaarheid van je website een enorme boost geeft.

Hoger komen te staan in de Google zoekresultaten?

Laat jij kansen liggen? Het algoritme van Google bepaalt precies hoe hoog jouw website in de zoekresultaten komt te staan. Om te winnen in Google is het cruciaal om jouw website te optimaliseren op het gebied van content, techniek en autoriteit.

Bij SEO-optimalisatie komt veel kijken en het kan dan ook lastig zijn om te bepalen hoe jouw strategie er precies uit moet zien. Het SEO Onderzoek van HappyDigital is een goede manier om in één keer bloot te leggen waar de kansen liggen voor jouw bedrijf. Wat gaat er al goed, en wat kan er nog beter? Wij brengen voor jou de quick wins aan het licht waarmee jouw website beter scoort op Google!

Waarom hoger in Google?

Wil je graag meer bezoekers naar jouw website met behulp van Google?

Kijk dan niet verder. HappyDigital is dé SEO-specialist die jouw bedrijf naar een hoger online niveau tilt én die ervoor zorgt dat jouw website bovenaan in Google staat.

✓ Er komen meer bezoekers op je website
✓ Grotere gebruiksvriendelijkheid voor je gebruikers
✓ Meer bezoekers, leads en conversies
✓ Je groeit en haalt meer omzet

Klaar voor krankzinnig veel nieuwe droomklanten uit je website in 2023?

Creëer een succesvolle website

Welke kansen laat je nog liggen?

Ruim 100+ websites gereviewed

Concrete verbetertips

Wat vertellen klanten over HappyDigital

Onze klanten aan het woord

Hier worden we nou happy van als we een baaldag hebben. Dat werkt heerlijk therapeutisch. Maar voor jou is het natuurlijk ook handig: dan hoor je het ’s van een ander.

Johan
Transformeer mij

No-nonsense, praktisch en hoge kwaliteit.

"rofessioneel, no-nonsense praktisch programma. Het motiveert om er mee aan de slag te gaan. Sweet spot oefening is super waardevol. Wie op zoek is naar een simpele, doch effectieve blauwdruk voor het vormgeven van een klantenwervende website... moet hier wezen! :D"

Jerram Visbach
Brighter Legends

Alle handvatten die ik nodig heb om mijn funnel te verbeteren

"Ik maak mijn landingspagina's op basis van het framework. Absoluut heel waardevol geweest. Ik dacht bij mezelf: "Ik moet iets met mijn landingspagina's, maar ik weet niet hoe of wat. Het framework gaf mij alles wat ik nodig had om alles simpel neer te zetten als marketing fundament. Het is een kraakhelder product."

Onno de Haas
EAaaS

Vrees niet, deze mannen snappen écht waar ze het over hebben! Zeer de moeite waard om te bekijken!

"Lees je weer een verkoopverhaal en denk je, weer zo'n bullshitverhaal zoals er zoveel rondgaan: vrees niet, deze mannen snappen écht waar ze t over hebben! Zeer de moeite waard om te bekijken!"

Goed om te weten.

Vraag & antwoord

Wil jij meer weten over de mogelijkheden en kosten voor het laten maken van een webshop? Neem vrijblijvend contact op met HappyDigital.

Waarom is SEO belangrijk?
Hoe lang duurt het voor SEO resultaten oplevert?
Hoe kan ik zelf mijn positioneringen in Google checken?
Hoe weet ik dat ik mijn investering terug zal verdienen?
Tijd voor een scherpe blik van een specialist

Online winnen van je concurrenten?

Steeds meer bedrijven snappen het belang van online. Helaas zorgt dit ervoor dat de bedrijven die hier niet goed genoeg in meegaan veel omzet mislopen (of gaan lopen).

Op een gegeven moment heb je je eigen website al zo vaak gezien dat je zelf de verbeteringen niet meer ziet. Daarnaast snappen we dat jij je als ondernemer of manager liever met andere zaken bezig houdt en dit soort taken liever over laat aan de professionals.

5 uit 5 op basis van 60+ reviews

Een stappenplan voor meer resultaat met jouw website

Ons e-book is tijdelijk gratis beschikbaar! Wil je nu direct aan de slag om vele malen meer leads, klanten en omzet uit je website bezoekers te halen?