Webflow website laten maken

Wij van HappyDigital werken graag met Webflow. Webflow is een modern platform om jouw website geheel professioneel en op maat te bouwen. Voor minder kosten behaal je een gelijkwaardig zo niet beter resultaat dan met volledig handmatig gecodeerde website. Hoe? Als het gaat om het maken van een website, gebruiken teams vaak verschillende tools: een tool voor het ontwerpen van de website, een andere voor prototyping en een andere voor codering. Webflow probeert het proces van webdesign te vereenvoudigen door je in staat te stellen tegelijkertijd te ontwerpen en te ontwikkelen. En de code? Die voldoet aan alle eisen.

Enkele voordelen van Webflow op een rijtje:

  • Webflow is een platform dat marketingtools, back-up en formulieren uit zichzelf integreert zonder plugins
  • Updates worden automatisch geïnstalleerd, dus geen handmatige updates meer
  • Websites die met Webflow zijn gebouwd laden sneller: Google en je bezoekers ook weer blij!
  • Geen template, maar een eigen uniek canvas en ontwerp voor je website, zo val je pas echt op!

Vrijheid, snelheid en veiligheid met webflow

Een tactische ondernemer weet hoe belangrijk het is om een unieke website te hebben voor hun product of dienst. Je product of dienst moet de aandacht trekken, dit kan alleen maar door een professionele website. Bouwen met Webflow maakt het website-ontwikkelingsproces wat makkelijker en sneller. Dankzij een Webflow website ervaar je een grotere vrijheid, je kunt de website makkelijker (laten) bouwen en ook zelf onderhouden zonder dat het je te veel tijd kost. Webflow biedt een superieure website snelheid. Kies jij er ook voor om een Webflow website laten maken? Wij helpen je graag verder.

Enthousiast geworden over Webflow, maar heb je op dit moment een website op een anders CMS (Wordpress bijv.)? Geen probleem! Wij kunnen je huidige website omzetten naar Webflow. Ervaar het gemak en de luxe van dit moderne systeem! Neem nu contact met ons op en wij zorgen voor je Webflow site!

In 6 stappen naar meer succes online
Download gratis E-book