Website onderhoud

Een website maken of laten maken is een van de meest belangrijke en grote stappen voor je bedrijf. Je website is je online visitekaartje en nog veel meer dan dat. Er is alleen een belangrijk onderdeel wat ondernemers vergeten: onderhouden.

Website waarmee je je onderscheidt

Bestaande klanten binden, nieuwe klanten vinden

Je website als marketing machine

Geen template maar een uniek ontwerp, zo val je pas echt op!

Webflow website laten maken

Wij van HappyDigital werken graag met Webflow. Webflow is een modern platform om jouw website geheel professioneel en op maat te bouwen. Voor minder kosten behaal je een gelijkwaardig zo niet beter resultaat dan met volledig handmatig gecodeerde website. Hoe? Als het gaat om het maken van een website, gebruiken teams vaak verschillende tools: een tool voor het ontwerpen van de website, een andere voor prototyping en een andere voor codering. Webflow probeert het proces van webdesign te vereenvoudigen door je in staat te stellen tegelijkertijd te ontwerpen en te ontwikkelen. En de code? Die voldoet aan alle eisen.

Enkele voordelen van Webflow op een rijtje:

  • Webflow is een platform dat marketingtools, back-up en formulieren uit zichzelf integreert zonder plugins
  • Updates worden automatisch geïnstalleerd, dus geen handmatige updates meer
  • Websites die met Webflow zijn gebouwd laden sneller: Google en je bezoekers ook weer blij!
  • Geen template, maar een eigen uniek canvas en ontwerp voor je website, zo val je pas echt op!

Vrijheid, snelheid en veiligheid met webflow

Een tactische ondernemer weet hoe belangrijk het is om een unieke website te hebben voor hun product of dienst. Je product of dienst moet de aandacht trekken, dit kan alleen maar door een professionele website. Bouwen met Webflow maakt het website-ontwikkelingsproces wat makkelijker en sneller. Dankzij een Webflow website ervaar je een grotere vrijheid, je kunt de website makkelijker (laten) bouwen en ook zelf onderhouden zonder dat het je te veel tijd kost. Webflow biedt een superieure website snelheid. Kies jij er ook voor om een Webflow website laten maken? Wij helpen je graag verder.

Enthousiast geworden over Webflow, maar heb je op dit moment een website op een anders CMS (Wordpress bijv.)? Geen probleem! Wij kunnen je huidige website omzetten naar Webflow. Ervaar het gemak en de luxe van dit moderne systeem! Neem nu contact met ons op en wij zorgen voor je Webflow site!

Klaar voor krankzinnig veel nieuwe droomklanten uit je website in 2023?

Creëer een succesvolle website

Welke kansen laat je nog liggen?

Ruim 100+ websites gereviewed

Concrete verbetertips

Wat vertellen klanten over HappyDigital

Onze klanten aan het woord

Hier worden we nou happy van als we een baaldag hebben. Dat werkt heerlijk therapeutisch. Maar voor jou is het natuurlijk ook handig: dan hoor je het ’s van een ander.

Goed om te weten.

Vraag & antwoord

Wil jij meer weten over de mogelijkheden en kosten voor het laten maken van een webshop? Neem vrijblijvend contact op met HappyDigital.

Wat is Webflow precies?
Wat is het verschil tussen Webflow en Wordpress?
Kan ik Webflow zelf gebruiken?
Hoe weet ik dat ik mijn investering terug zal verdienen?
Tijd voor een scherpe blik van een specialist

Online winnen van je concurrenten?

Steeds meer bedrijven snappen het belang van online. Helaas zorgt dit ervoor dat de bedrijven die hier niet goed genoeg in meegaan veel omzet mislopen (of gaan lopen).

Op een gegeven moment heb je je eigen website al zo vaak gezien dat je zelf de verbeteringen niet meer ziet. Daarnaast snappen we dat jij je als ondernemer of manager liever met andere zaken bezig houdt en dit soort taken liever over laat aan de professionals.

5 uit 5 op basis van 60+ reviews

Een stappenplan voor meer resultaat met jouw website

Ons e-book is tijdelijk gratis beschikbaar! Wil je nu direct aan de slag om vele malen meer leads, klanten en omzet uit je website bezoekers te halen?