Meer klanten met social media adverteren

Tijd voor de volgende stap! Meer bezoekers! We gebruiken geen magie, maar wel bewezen strategieën! Ontdek samen met ons hoe jij de inkomsten per klant kunt verhogen door middel van slimme up- en cross-selling.

Boost aan nieuw verkeer

Het realiseren van leads, conversies & sales

Verhoog je merkbekendheid

Sociale media kunnen tegenwoordig niet meer ontbreken in je inbound marketing strategie. Social media, de benaming zegt het al, voegen namelijk een sociale dimensie toe aan je marketing strategie. Daarbij kan je gebruik maken van social media advertising zodat je jouw content onder de aandacht brengt van een groot publiek, je naamsbekendheid vergroot en bovendien nieuwe fans bereikt..

Wat zijn de voordelen van adverteren op social media?

Misschien twijfel je nog of je wilt starten met adverteren op social media. Daarom zet ik de voordelen voor je op een rij:

  • Je hebt talloze mogelijkheden en kanalen om je doelgroep te bereiken. De meest gangbare kanalen zijn Facebook en Instagram, maar je kan bijvoorbeeld ook adverteren op LinkedIn. Door je te verdiepen in de verschillende kanalen, weet je precies waar jouw doelgroep te vinden is.
  • Adverteren op social media is een erg kostenefficiënte manier om je doelgroep te bereiken. Het is namelijk vaak goedkoper in kosten dan andere advertentiemogelijkheden, zoals offline advertising in lokale kranten of magazines. Ook kan je de resultaten van online advertenties veel beter meten.
  • Binnen de social kanalen zijn er talloze mogelijkheden om je doelgroep slim te bereiken en zijn er veel soorten advertenties mogelijk. Hiermee kan je op een impactvolle manier gebruikers bereiken.
  • Verder is social advertising in de volledige marketing funnel te gebruiken; van kennismaking tot overweging tot aankoop. Zo kun je je doelgroep meerdere keren bereiken om ze uiteindelijk naar een verkoop te leiden. Een perfect middel om in te zetten voor je bedrijfsdoelen.

Klaar voor krankzinnig veel nieuwe droomklanten uit je website in 2023?

Creëer een succesvolle website

Welke kansen laat je nog liggen?

Ruim 100+ websites gereviewed

Concrete verbetertips

Wat vertellen klanten over HappyDigital

Onze klanten aan het woord

Hier worden we nou happy van als we een baaldag hebben. Dat werkt heerlijk therapeutisch. Maar voor jou is het natuurlijk ook handig: dan hoor je het ’s van een ander.

Goed om te weten.

Vraag & antwoord

Wil jij meer weten over de mogelijkheden en kosten voor het laten maken van een webshop? Neem vrijblijvend contact op met HappyDigital.

Hoe weet ik dat ik mijn investering terug zal verdienen?
Tijd voor een scherpe blik van een specialist

Online winnen van je concurrenten?

Steeds meer bedrijven snappen het belang van online. Helaas zorgt dit ervoor dat de bedrijven die hier niet goed genoeg in meegaan veel omzet mislopen (of gaan lopen).

Op een gegeven moment heb je je eigen website al zo vaak gezien dat je zelf de verbeteringen niet meer ziet. Daarnaast snappen we dat jij je als ondernemer of manager liever met andere zaken bezig houdt en dit soort taken liever over laat aan de professionals.

5 uit 5 op basis van 60+ reviews

Een stappenplan voor meer resultaat met jouw website

Ons e-book is tijdelijk gratis beschikbaar! Wil je nu direct aan de slag om vele malen meer leads, klanten en omzet uit je website bezoekers te halen?