Hoe we jou kunnen helpen

Van websites die staan als een huis, naar slimme marketing & overtuigende branding-campagnes; wij staan klaar om jouw onderneming online zichtbaar te maken.

Maatwerk websites

Branding

Online Marketing

Groeiplan

Maatwerk websites & Landingpages

Een website op maat laten maken? Websites zijn onze core business. Een website is méér dan alleen een online visitekaartje. Het is de basis van je (online) business. Een website moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook zijn doelen nastreven. Voldoet de huidige website niet meer aan alle wensen? Of zijn jullie klaar voor een volgende stap? Tijd voor actie!

Branding

De visuele presentatie van jouw onderneming is tegenwoordig erg belangrijk. HappyDigital ontwerpt online en offline communicatiemiddelen waarmee je klanten vasthoudt en nieuwe klanten vindt. Zoals websites, apps, nieuwsbrieven, logo’s en huisstijlen. Het doel is altijd om op een unieke wijze jouw merk te presenteren of informatie te communiceren die jouw doelgroep aanspreekt. De vormgeving hiervan begint altijd met potlood en papier, zo weet je zeker dat je altijd een op maat gemaakte en onderscheidende uitstraling krijgt die naadloos aansluit op jouw visie en merkwaarden.

Online Marketing

Marketing op internet is onmisbaar voor bedrijven – en zoveel meer dan alleen gevonden worden. Met onze professionele online marketingstrategieën helpen we je om jouw merk beter bekend te maken. Samen met jou ontwikkelen we de juiste strategie die je meer klanten, meer omzet en meer aandacht zal geven. We komen erachter wie jouw klanten precies zijn en wat hun wensen zijn. We werken samen met jou aan een passende online marketingstrategie. Zo helpen we je onder andere op het gebied van SEO, SEA, conversieoptimalisatie en social media marketing.

Groeiplan

Met ons groeiabonnement is je volledige onlinemarketing ontzorgd; van je website tot je campagnes! Dus wil je als webshop of bedrijf écht groeien en je marketing professionaliseren? Op basis van een adviesrapportage stellen we een jaarlijks groeiplan op. Een duidelijke planning met duidelijke doelstellingen. Maandelijks overleggen we over de te volgen stappen en zorgen we met duidelijke communicatie en een proactieve houding voor jouw online succes!