Disrupt the status quo

Onze unieke groeiformule.

Resultaten behalen, daar gaat het uiteindelijk om. Niets is zo pijnlijk als marketing euro's uitgeven aan een bureau dat er vervolgens weinig van bakt. Je wilt resultaten zien. Return on investment. Zodat je investering zich dubbel en dwars terugverdient.

In drie fases meer online groei.

Wat we doen

Wij helpen innoverende bedrijven met excelleren. Krijg betere kwaliteit aanvragen en klanten met design en copywriting dat werkt. Met onze unieke groeiformule Launch, Boost & Grow helpen we ambitieuze ondernemers groeien.
Copywriting
Ken je doelgroep, haar problemen en wordt gezien als de autoriteit in de markt.
Meer informatie
Webdesign
Een website op maat laten maken? Websites zijn onze core business.
Meer informatie
Marketingfunnel
Haal meer leads en klanten binnen met een geautomatiseerd verkoopproces.
Meer informatie
Branding
De visuele presentatie van jouw onderneming is erg belangrijk. Bouw aan sterke basis van je online bedrijf.
Meer informatie
Rapportage & Optimalisatie
Laat ons zorgen voor de optimalisatie, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf.
Meer informatie
SEO
Wij helpen jouw positie in zoekmachines te verbeteren.
Meer informatie
— Resultaten
Voor missiegedreven en innovatieve start-ups die willen groeien

Een website die je geen geld kost, maar geld oplevert

58%

Meer conversie

70%

Hogere klantwaarde

44%

Hoger in Google

100%

Meer rust ;)

Over ons

Wij zijn HappyDigital, een creatief bureau dat net even anders is dan de rest. We zijn opgegroeid in de nieuwe digitale wereld en internet zit ons in het DNA.

HappyDigital helpt ambitieuze ondernemers die tot de beste spelers in hun branche behoren. Ondernemers met potentie, die verschil willen maken, willen groeien en het nu écht serieus willen gaan aanpakken. Voor meer leads, klanten en omzet. Niet per se om meer geld te verdienen, maar vooral om echte impact te maken en jouw visie tot uiting te brengen. 
5 uit 5 op basis van 20+ reviews
Wat vertellen klanten over HappyDigital

Onze klanten aan het woord

Hier worden we nou happy van als we een baaldag hebben. Dat werkt heerlijk therapeutisch. Maar voor jou is het natuurlijk ook handig: dan hoor je het ’s van een ander.

Conversie groei

“Jelle verraste ons met een prachtig fris en modern design. Het is niet alleen mooi maar ook qua conversie zit het goed in elkaar. Dat is wat je zoekt in een designer!”

Chris Onsman | BridgeFund

We krijgen veel complimenten

"HappyDigital heeft een super mooie site gemaakt! We zouden jullie zeker aanbevelen en krijg heel veel complimenten. Super tevreden en heel fijn dat jullie extra meedenken."

Annelie | Haaridee

Uitstekend

"Op maat gemaakte website. Jelle is flexibel, meedenkend, creatief en kan daardoor goed inspelen op persoonlijke behoeftes of verlangens op je website."

Daan Brinkman | DBSP
Groei door nieuwe strategie

"Hans is een betrouwbare partner met verstand van zaken. Door middel van een nieuwe strategie, website én offerte materiaal is onze organisatie in de laatste maanden hard gegroeid!"

Maher Nawfal | Westland Security
Nieuwe huisstijl door Hans

"Een uniek logo, dynamische website en een eigen huisstijl. Ik ben erg tevreden over de samenwerking en het resultaat!"

Sjors Duquesnoy  — Crowd Safety Solutions
Enthousiast, creatief,flexibel

"De zeer vlotte oplevering van Hans had naar onze mening niet beter gekund. Naast dat we zelf ontzettend tevreden zijn, spreken onze relaties over een ‘zeer professionele’ brochure"

Bart de Windt — Pacqt

Zes redenen om met ons samen te werken

Waar we het voor doen

Bedrijven zien bloeien, dat is waardoor wij elke dag vol enthousiasme opstaan. Bij elk project gaan we er dan ook helemaal voor.

01

Vakkundig

Websites bouwen is echt ons ding. Met veel plezier werken we al jaren met Webflow en kennen we het CMS inmiddels binnenste buiten.

02

Flexibel

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We werken 's avonds graag nog een uurtje door en maken ook geen probleem van weekend-werk.

03

Creatief & Innoverend

Als echte design fanaten houden we onze industrie goed in de gaten. We werken graag met de laatste technieken en omarmen verandering met open armen.

04

Betaalbaar

Een maatwerk website hoeft niet veel te kosten. Maatwerk projecten beginnen bij ons al vanaf €3000,-.

05

Pragmatisch

Resultaten behalen, daar gaat het uiteindelijk om. We zetten onze kennis in om goedwerkende websites te ontwikkelen die converteren.

06
Download ons gratis E-book

Groei met een bewezen model

Groei uit tot marktleider, vergroot jouw autoriteit en maak impact met je innoverende start-up dankzij een slimme marketingstrategie!