happydigital-logo
MENU

Webdesign Casestudies
Noord-Holland

Case Study

Een website is
je bedrijf

De vrijheid van een eigen bedrijf is iets wat Yuri Groenhart maar al te graag wilde. Met jaren ervaring als voorman in de wegenbouw, nam Yuri in de nazomer van 2018 de beslissing om z'n eigen koers te varen en richtte Groenhart Bestratingen op.

Met een select team aan gespecialiseerde freelancers - onder leiding van Yuri zelf - biedt Groenhart bestratingen een totaalpakket aan bestrating- en tuinwerkzaamheden. Als ondernemer snapte Yuri al snel dat een moderne website essentieel is voor de verloop van zijn bedrijf.

Wat we gedaan hebben
Webdesign, Web-development, Logo design & SEO.

Van strategie
naar uitvoering

The Cowboy website is where it all comes together. Bold typography, strong colors, fun photography, and crisp messaging.

What we did

Lorem ipsum dolor si amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Van strategie
naar uitvoering

Voorafgaand aan elke website die wij ontwikkelen ligt het vastleggen van een goede strategie. Door nauw samen te werken met Yuri en ons in het hoofd van de consument te plaatsen, werd al snel duidelijk dat de website voorzien moest worden van een aantal cruciale elementen.

Eén van die elementen was een prijsindicatie-module; met een aantal gegevens kunnen bezoekers van de website gemakkelijk en snel een accurate inschatting ontvangen van de kosten voor een bepaalde klus. Fijn voor de bezoeker én voor Yuri, die hierdoor meer telefoontjes krijgt die uiteindelijk converteren.

Een mobielvriendelijk
design

Een website zonder mobielvriendelijk design oogt onprofessioneel en slordig. Iets wat de concurrentie maar al graag ziet. Het is daarom ontzettend belangrijk dat je website zowel op desktop, als op mobiele telefoons en tablets goed wordt weergegeven. Voor de nieuwe website van Yuri hebben we hier dus ook veel tijd in gestoken.

"HappyDigital heeft een prachtige website ontwikkelt voor mijn onderneming. De communicatie met Djaya was perfect; hij denkt actief mee, stelt scherpe vragen en geeft waar nodig advies."

Yuri Groenhart
Eigenaar Groenhart Bestratingen