happydigital-logo
MENU

Webdesign Casestudies
Noord-Holland

Case Study

Een fundament voor
de toekomst

Met een echte passie voor filmen en monteren maakt Ado Elvers al jarenlang de beste filmreportages door heel Nederland voor onder andere bruiloften, evenementen en uitvaarten.

De inmiddels oude website van Ado - onder de naam "Take2Trouwfilms" - werd een aantal jaar geleden gebouwd via de website WIX.nl en had een aantal aandachtspunten. Zo werd de website niet goed weergegeven op mobiele apparaten, en was het design toe aan een professionele opfrisbeurt.

Het plan: Een compleet nieuwe, mobielvriendelijke website bouwen met een modern, clean design en een persoonlijke domeinnaam: AdoElvers.nl

Wat we gedaan hebben
Webdesign, Web-development, Branding & SEO.

Content meets
Design

Een waanzinnige showcase van het portfolio van Ado. Aangevuld met luchtige teksten, actiefoto’s en recensies waar je jaloers op kunt zijn.

What we did

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Content meets
Design

De juiste balans vinden tussen design, functionaliteit en bedrijfsdoeleinden is bij elk project een lastige opgave. Bij de website van Ado was dit niet anders. De moeilijkheid was om de hoeveelheid aan videomateriaal, teksten en foto’s te plaatsen binnen een overzichtelijke en mooie layout.  

Door slim gebruik te maken van tabbladen, sliders en modal-structuren (scherm binnen een scherm) zijn we erin geslaagd om het design van de website strak en interactief te houden.

The world is Mobile

De wereld van vandaag speelt zich af in je broekzak; even Facebook checken, een lekker recept opzoeken of de schommelende Bitcoin koers bijhouden. Kortom, de wereld is mobiel. Een belangrijk doel voor ons was dan dus ook om de website voor Ado perfect te laten verschijnen op mobiele apparaten.

"Recent mijn nieuwe website door HappyDigital -vertegenwoordigd door Djaya de Vries - laten bouwen. Het bouwen van een nieuwe site heeft alles te maken met kennis, creativiteit en passie van de ontwerper. Als opdrachtgever ken ik mijn markt en doelgroep en zorg voor de content. Djaya luistert, vraagt door en voelde goed aan wat ik wil overbrengen met mijn site. Zijn expertise en creativiteit beantwoord precies wat ik zocht."

Ado Elvers
Professioneel Videograaf