De ontwikkeling van een visuele identiteit voor Haaridee

diensten
FOCUS
RESULTAAT
Conversie stijging van 21% en 30% hoger in Google

De haar- en kleurspecialist in Friesland

De uitdaging

Haaridee is een ambitieuze kapperszaak in Leeuwarden waar sfeer en tevreden klanten op nummer 1 staan. Ze bieden haar diensten van hoge kwaliteit. Haaridee doet balayage en ombre kleuren als geen ander. Daarnaast doen ze ook volledige haarkleuren, kapsels voor bruiloften en speciale gelegenheden en kwaliteits kapsels voor mannen, vrouwen en kinderen.

Onze aanpak

Om de visuele identiteit te ontwikkelen, haalde we inspiratie uit verschillende haartypes (golvend, recht, krullend, enz.). Daarvan hebben we geometrische vormen gemaakt die een directe verwijzing naar het logo vormen. We hebben ook verschillende patronen gemaakt die anders in verschillende materialen kunnen worden toegepast en de typografie hervormd om de leesbaarheid te verbeteren.

Customer love 💙

“HappyDigital heeft een super mooie site gemaakt! We zouden jullie zeker aanbevelen en krijg heel veel complimenten. Super tevreden en zoals eerder genoemd heel fijn dat jullie meedenken en de stappen op een creatieve manier doorvoeren naar de klant!”

Het resultaat

Het resultaat? We behaalden een conversiestijging van maar liefst 21% op de organische resultaten. Daarnaast zorgden we voor een stijging in Google van 30% procent en behaalden we een prachtige return on investment.

Meer resultaat boeken met je website?

Binnen 5 minuten kraakhelder inzicht op de knelpunten in je website en marketing

Ontdek welke online kansen jij nog laat liggen.

Persoonlijk advies

Genereer meer leads

No items found.