Marktleider in QRM in Nederland

Merkidentiteit voor QRM Portaal

Bekijk de showcase

Over QRM Portaal

Processen veranderen en resultaten structureel verbeteren is niet makkelijk. Maar het kan – LeanTeam bewijst het iedere dag. LeanTeam helpt organisaties bij het wegnemen van verspillingen en het vinden van de meest efficiënte en vooral ook klantgerichte workflows.

LeanTeam kwam met het idee om een e-learning platform op te zetten onder de naam: QRM Portaal. QRM (Quick Response Manufacturing) is door LeanTeam in 2006 naar Nederland en Europa gehaald. LeanTeam is daarmee met afstand de partij die ervaring heeft met het implementeren van deze strategie in bedrijven.

Ze maken gebruik van training, consultancy, interim-management en coaching. Door de ervaring in veel verschillende branches hebben ze een doelgerichte aanpak en een snel resultaat, terwijl de dienstverlening altijd op maat is, en afgestemd is op de situatie in jouw organisatie.

De uitdaging

HappyDigital heeft voor QRM Portaal een visuele identiteit, huisstijl en website ontwikkeld.

Disrupt the status quo

LeanTeam: pioniers in QRM

We werken samen met mensen en beginnende organisaties die de status quo positief willen uitdagen. Samen met onze opdrachtgevers willen we bijdragen aan het mooier maken van de wereld. Want die wereld, die kan nóg mooier.
More work

Nog meer cases om trots op te zijn

QRM Portaal
Anders denken, anders werken. Marktleider van QRM in Nederland.
Digistudies
Digistudies, hét videoplatform voor bovenbouwleerlingen.
Haaridee
Haaridee staat voor kwaliteit en persoonlijkheid.