De ontwikkeling van een
visuele identiteit voor Haaridee

Bekijk de showcase

Branding | Webdesign | Online Marketing

De uitdaging

Haaridee is een ambitieuze kapperszaak in Leeuwarden waar sfeer en tevreden klanten op nummer 1 staan. Ze bieden haar diensten van hoge kwaliteit. Haaridee doet balayage en ombre kleuren als geen ander. Daarnaast doen ze ook volledige haarkleuren, kapsels voor bruiloften en speciale gelegenheden en kwaliteits kapsels voor mannen, vrouwen en kinderen. 

Onze aanpak

Om de visuele identiteit te ontwikkelen, haalde we inspiratie uit verschillende haartypes (golvend, recht, krullend, enz.). Daarvan hebben we geometrische vormen gemaakt die een directe verwijzing naar het logo vormen. We hebben ook verschillende patronen gemaakt die anders in verschillende materialen kunnen worden toegepast en de typografie hervormd om de leesbaarheid te verbeteren.

Customer love 💙

“HappyDigital heeft voor ons een nieuwe website gebouwd. HappyDigital zet net een stap extra dan andere bureau's. Een echte aanrader voor iedereen die meer uit hun online kanaal wil halen!”

Annelie, Founder

Het resultaat

Het resultaat? 21% meer conversies vanuit de organische resultaten van Google en een stijging van 5,77% qua conversieratio. Er zijn dus niet alleen meer mensen bereikt via Google, maar ook meer relevante bezoekers.

Bekijk website
2.7

Return on investment

30%

Hoger in Google

60%

Snellere website

Meer casus

Breinstein - Digitalewereld.nl
Website platform in tijden van crisis
Breinstein - Digitalewereld.nl
Website platform in tijden van crisis