E-learning heeft de toekomst

Conversie gerichte website voor e-learningplatform

Bekijk de showcase

De uitdaging

Digistudies is een e-learningplatform dat korte, toegankelijke uitlegvideo’s aanbiedt voor middelbare scholieren. Het idee is van oprichter Micha Proper en ontstond door zijn eigen periode op de middelbare school. Hij zag om zich heen dat ‘leren uit boeken’ door velen als saai gezien werd, maar ook dat er veel leerlingen waren met concentratieproblemen (Ad(h)d) of leesstoornissen (dyslexie) met leerproblemen als gevolg. Video’s bleken de perfecte uitkomst te bieden.

Digistudies gaf ons op de opdracht voor de redesign van hun website en de ontwikkeling van een verbeterde visuele identiteit.

Onze aanpak

Het grootste vraagstuk bij Digistudies was de vernieuwde visuele identiteit en de daarbij passende website. De stijl was enigszins verouderd en pastte niet meer bij de staat van het bedrijf. Ze wilden een modern design wat goed zou aansluiten bij hun doelgroep en hun missie. Het vervullen van een voortrekkersrol in innovatie in het onderwijs. De nieuwe website geeft Digistudies de mogelijkheid om de volgende stap te zetten en nog harder te groeien.

Naast de visuele uitstraling moest de nieuwe website de basis vormen voor de nieuwe marketing doelstellingen van het huidige examenjaar. Met een goede SEO strategie, een nieuwe contentstrategie en een verbeterde registratie flow is de stijgende lijn ingezet.

Disrupt the status quo

Het vervullen van een voortrekkersrol in innovatie in het onderwijs

We werken samen met mensen en beginnende organisaties die de status quo positief willen uitdagen. Samen met onze opdrachtgevers willen we bijdragen aan het mooier maken van de wereld. Want die wereld, die kan nóg mooier.

Het resultaat

Het doel was meer relevante traffic aantrekken en meer huidige bezoekers converteren naar klanten. Dit doel is behaald!

Het resultaat? Direct na lancering zorgde we voor een conversie stijging van 19% en een groei in gemiddelde orderwaarde van 17%.

Bekijk website
17%

Groei in gemiddelde orderwaarde

19%

Groei in conversieratio

4.3

Gemiddelde ROAS

More work

Nog meer cases om trots op te zijn

QRM Portaal
Anders denken, anders werken. Marktleider van QRM in Nederland.
Digistudies
Digistudies, hét videoplatform voor bovenbouwleerlingen.
Haaridee
Haaridee staat voor kwaliteit en persoonlijkheid.