Meer leads en klanten
voor high-end Personal Training

Bekijk de showcase

Marketing in tijden van het coronavirus

De uitdaging

Als webdesign en online marketing bedrijf werken wij veelal met ondernemers die de enorme impact van de corona crisis elke dag voelen. Ons advies is om juist in deze tijd niet stil te blijven zitten, maar zie dit als een kans om je bedrijf online verder te digitaliseren en andere zaken op te pakken waar je maar niet aan toe kwam. Laat je inspireren door deze case study.

Daan had hulp nodig bij zijn marketing en nam contact op met ons op om te helpen bij het genereren van leads en nieuwe klanten. Zijn huidige website weerspiegelde niet het imago wat DBSP uit moest stralen. Daarnaast ontbrak er een duidelijke SEO, content en marketing strategie. Hier moest verandering in komen.

Onze aanpak

Nadat Daan moe was geworden van mislukte pogingen tot websitemarketing, besloot hij een samenwerking met HappyDigital te starten. Met onze hulp kreeg Daan een website- en marketingrevisie en begon hij meteen de gewenste resultaten te zien. In tegenstelling tot de oude website had de nieuwe een duidelijke call-to-action, een goede seo strategie dat de basis is voor de groei van het bedrijf, een goede user experience en een gestroomlijnde uitleg van hun diensten.

Customer love đź’™

“Het is enorm fijn dat HappyDigital bekend is in de fitnessmarkt en het bedrijfsmodel kent. Snelle manier van communiceren, oplevering van erg hoge kwaliteit. En de resultaten spreken uiteraard voor zichzelf. Mijn website is een ware marketing machine geworden.”

Daan, Founder DBSP

Workreal

Facts & Figures

De resultaten spreken voor zich. We behaalden niet alleen de doelen- we bliezen ze uit het water:

  • Het aantal bezoekers steeg in de eerste maand al met ruim 290%.
  • Het conversie percentage op de landingspagina's is met maar liefst 70% procent gestegen.
  • Het aantal leads steeg met 140%.
Bezoek website
290%

Meer bezoekers

140%

meer leads

2.8

return on investment

More work

Nog meer cases om trots op te zijn

QRM Portaal
Anders denken, anders werken. Marktleider van QRM in Nederland.
Digistudies
Digistudies, hét videoplatform voor bovenbouwleerlingen.
Haaridee
Haaridee staat voor kwaliteit en persoonlijkheid.