De trage financiële dienstverlening opschudden

Klantgericht webdesign & branding voor BridgeFund

Bekijk de showcase

De uitdaging

De trage financiële dienstverlening opschudden en werken aan een dienstverlening waar de klant echt op nummer 1 staat. Dromen en ambities waarmaken van klanten, het personeel en de investeerders. Hoe groot of klein die dromen ook zijn. Dat is missie van BridgeFund.

BridgeFund is hét online platform dat een brug slaat tussen ondernemers die tijdelijk wat extra geld nodig hebben en investeerders die hun vermogen graag in stand houden. Dit doen ze met slimme financiële oplossingen en service van wereldklasse.

BridgeFund gaf ons op de opdracht voor de redesign van hun website en de ontwikkeling van een verbeterde visuele identiteit.

Onze aanpak

Geïnspireerd op het BridgeFund logo ontwierpen wij een nieuwe visuele identiteit die de kracht en persoonlijkheid van het bedrijf verder versterkt.

De halve-cirkel
De halve cirkelvorm verwijst naar het symbool in het logo van BridgeFund. Het vertegenwoordigt ook het bedrijfsmotto: The future of banking is circular. In lay-outs wordt het toegepast als achtergrond.

De verbonden stippen
De lijn met stippen vormt een brug tussen BridgeFund, de ondernemer en de investeerder. Het benadrukt de belangrijkste belofte van BridgeFund: mensen verbinden.

Disrupt the status quo

De trage financiële
dienstverlening opschudden

We werken samen met mensen en beginnende organisaties die de status quo positief willen uitdagen. Samen met onze opdrachtgevers willen we bijdragen aan het mooier maken van de wereld. Want die wereld, die kan nóg mooier.

Facts & Figures

Met online zakelijk lenen helpt BridgeFund dagelijks talloze ondernemers binnen 24 uur aan extra werkkapitaal. Op de BridgeFund manier: snel, simpel en verantwoord.

  • BridgeFund is door Qoute opgenomen in de top 25 veelbelovendste startups van Nederland.
  • BridgeFund streeft ernaar de zakelijke lening binnen 24 uur te verstrekken, hun huidige record staat op 5 uur.
  • BridgeFund gelooft dat een zakelijke lening aanvragen helemaal niet ingewikkeld en tijdrovend hoeft te zijn. Persoonlijk advies nodig? Dat kan telefonisch. BridgeFund scoort gemiddeld een 4.8 uit 5 op basis meer dan 450 reviews.
Bezoek website
4.8

Trustpilot Reviewscore

€50M

aan leningen verstrekt

2000+

klanten

More work

Nog meer cases om trots op te zijn

QRM Portaal
Anders denken, anders werken. Marktleider van QRM in Nederland.
Digistudies
Digistudies, hét videoplatform voor bovenbouwleerlingen.
Haaridee
Haaridee staat voor kwaliteit en persoonlijkheid.