Serieus.. Dit wordt de makkelijkste €150 die je ooit hebt verdiend!

Help je vriend meer omzet te verdienen

Mond-tot-mondreclame is onze favoriete manier om nieuwe projecten binnen te halen. In feite komt meer dan 70 procent van ons bedrijf voort uit verwijzingen. Als je dus tevreden bent met ons werk en ons doorverwijst naar een ander persoon of bedrijf, willen we jou graag belonen.

Verdien €150,- euro per aangeleverd project

Help ons het woord te verspreiden en meer ondernemers te helpen

Je kent iemand die webdesign of marketing nodig heeft

Geef €150,- euro korting weg aan een vriend/kennis! Win-win!

Sluit je aan bij ons affiliate programma - het is gratis!

Sluit je aan bij ons affiliate programma en verdien €150 euro commissie per aangeleverd project. Verwijs jouw vrienden, collega's, klanten en volgers door naar HappyDigital en verdien commissies met aankopen die via jouw verwijzingen worden gedaan.
5 uit 5 op basis van 20+ reviews

Zes redenen om met ons samen te werken

Waar we het voor doen

Bedrijven zien bloeien, dat is waardoor wij elke dag vol enthousiasme opstaan. Bij elk project gaan we er dan ook helemaal voor.

01

Vakkundig

Websites bouwen is echt ons ding. Met veel plezier werken we al jaren met Webflow en kennen we het CMS inmiddels binnenste buiten.

02

Flexibel

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We werken 's avonds graag nog een uurtje door en maken ook geen probleem van weekend-werk.

03

Creatief & Innoverend

Als echte design fanaten houden we onze industrie goed in de gaten. We werken graag met de laatste technieken en omarmen verandering met open armen.

04

Lange termijn

We mikken op een lange termijn samenwerking, een samenwerking waarin wij maand op maand van waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf. 

05

Geen klikken, maar klanten

Resultaten behalen, daar gaat het uiteindelijk om. We zetten onze kennis in om goedwerkende websites te ontwikkelen die converteren.

06

Een eenvoudig en snel registratieproces!

Geef €150 euro korting aan een vriend en verdien €150 euro per aangeleverd project!
01

Meld je aan als affiliate

Dit is hét moment om een HappyDigital affiliate te worden. Stuur ons een berichtje en begin met doorverwijzen. Elke vriend/kennis kan je een korting van €150 euro korting aanbieden en per aangeleverd project verdien jij €150 euro.

02

Doorverwijzen is eenvoudig!

Stuur een e-mail naar hello@happydigital.nl om je vriend aan ons voor te stellen.

03

Begin met verdienen 💰

Als ze investeren in een HappyDigital-website, laten we je dat per e-mail weten. Je kunt dan beslissen of je een betaling van €150 wil ontvangen of €200 korting op extra HappyDigital-diensten - aan jou de keuze!

Om van start te gaan: stuur simpelweg een email naar ons en stel je vriend aan ons voor

Dank voor je hulp- we stellen het erg op prijs!​

Hans

project manager

Een Bachelor in Innovatie-management, 10 jaar grafische ervaring én een creatieve mindset maken van Hans een gedurfde ondernemer. Door middel van een creatieve en enthousiaste blik op de wereld kreeg Hans op jonge leeftijd al de bijnaam Hans Anders.

Jelle

ux/ui designer

Jelle is het schoolvoorbeeld 😉 van dingen anders doen. Zonder opleiding is hij begonnen als freelance designer. Inmiddels veel ervaring opgedaan en nu helpt hij bedrijven met hun doelstellingen te bereiken met design en strategie.

Stuur ons een email